Juu, eilen pääsivät yllättämään takavasemmalta niin että jalat meinasivat pettää. Vein  viime syksynä lähikaupunkiin Taito Shop:iin myyntiin pikkuisia vauvansukkia ja pari kaulaliinaa. Siellä ne on muhineet, kerran kävin kysymässä ja vain yhdet sukat oli myyty.  No, en ihmettele yhtään ettei kauppa käy.... vaikka itselleni tulee vaan pari euroa parista niin hintaa kertyy kamalasti alv:sta ja kaupan "välityspalkkiosta". Eilen sitten soitti myymälänhoitaja, että ennättäisinkö tehdä 6 vuotiaalle tytölle mohairista "reikämallilla" kaulaliinan ennen ensi tiistaita. No, jo toki lupasin. Tässä pari kuvaa siitä mallista, kotona on vielä varastossa nämä. (Ihan hyvä niin, jos tulee yllättävä lahjan tarve jollekin).

417397.jpg

Tämä yksivärisestä "en muista mistä"-mohaisista tehty, puikoilla 9 !

417398.jpg

Tämä Mohair Lux-langasta, puikot myös ysit. Mallineule helppo, sen neuvoi lankakaupan "täti" viime keväänä.

Puikot 9 tai käsialan mukaa. Jokatapauksessa paljon suuremmat kuin suositus : ) Noissa edellä kuvatuissa  on 28 silmukkaa..

           Mallineule:

  1. krs oikein
  2. krs oikein
  3. krs : 2 oikein yhteen, lankgankierto. Toista koko krs, lopussa 2 silmukkaa oikein ( ei yhteen).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Toista näitä kolmea kerrosta !

 

 

     Nyt mulla on  puikot 7, ettei tule noin suuret reiät. ja vaaleanpunainen mohairlanka. Simppeli ohje, nopea ja helppo ja jälkikin ihan OK !  Itse olen tehnyt niin monet jo tuolla mallilla, että jo kyllästyttää, mutta kyllä menee vielä yksi tyttösen kaulaliina. Ihan hyvästä mielestä, kun on vartavasten tilattukin =D

*muoks* Tuossa vaaleansinisessä on 28 silmukkaa ja ohuempi mohairlanka, leveyttä 22 cm. Vihertäväsävyisessä 30 silmukkaa ja leveyttä 26 cm.