Ensin KIITOKSET kaikille kommenteista. On se kivaa, kun saa palautetta :) Vastavierailin teidän kaikkien mukavilla sivuilla!

Ja otsikkoon palatakseni: aivan uskomatonta, mutta totta.....minun täytyi viedä illalla komeroon piiloon nuorikin kissalta NalleColorista aloittamani huivi. Kisuli ihastui NIIN tuohon lankaan, että ensin haisteli vartin ja sitten alkoi leikkiä kerällä,  purra jne. Vaikka otin sen pois, aina vaan palasi juuri tuon langan kimppuun. Vaikka esillä on koreissa paljon muitakin lankoja. Juuri tuo oli varmaan tosi mieleistä, hihi!

Aamulla päättelin SisuGlitteristä neulomani Fifin. Tämän saa siis esikoistytär. Huivi on suoralta sivultaan 115 cm leveä. Korkeutta kolmion kärjestä "ylöspäin" 59 cm.

401304.jpg

Koska SE huivinalku lepäilee komerossa, alotelin ystäväpäiväYLLÄTYKSEKSI ystävälleni yksivärisestä langasta.....Arvatkaapa mitä,hih !? No Fifiä tietenkin. Arvatenkin tuo malli passaa juuri hänelle. Lankaa on 150g, neuloksin kaiken tuohon huiviin. Ihan on hyvä mieli itselläni jo nyt, koska tiedän ettei hän odota mitään tuollaista. Ja hänen mieliväriäkin sattui olemaan joutilaana.

401308.jpg