Vatvottuani työharjoitteluasiaa, päätin soittaa kurssin vetäjälle. Hän sanoi, että ilman muuta pitää lopettaa, jos kivut vaan jatkuu. Ja senhän ne on tehneet ja huomiseksi sain (melkoisen "taistelun" jälkeen) omalääkärille soittoajan. Kouluttajaa varten pitää olla lääkärinlausunto ettei pysty jatkamaan. Sekä tulevaisuuttakin ajatellen. Että on näitä työkokeiluja, ja mikään ei tunnu onnistuvan.

Aamulla anivarhain valmistunut tilaushuivi:

465684.jpg

Lanka: Gedifra (50% puuvillaa,40% villaa, 10% polyamidia) Puikot: 4 pyöröt. Valmiin huivin koko: leveys 113cm, korkeus 52cm. Lankaa oli yksi kerä, valmiin huivin paino 110g.

Kokeilin Sagittaria-mallilla huivia, ja tykkäsin mallista. Ja osasinkin (peräti, hih).Sen kyllä aion tehdä tulevaisuudessa, mutta en nyt tähän "hätään"....eli niille mummon synttärijuhlille. Epäilen etten saisi sitä valmiiksi, ja valitsinkin nyt violettiin Vuorelman Veto lankaan malliksi Kevät-huivin. Sen mallineuleen osaan jo ulkoa, samalla mallilla kun on jo Bamboo-langasta huivi kesken*VIRN* Se tulee itselleni myös ja tilaustyöt on sen ohittaneet. Kesäksihän sen vasta tarvitseekin valmistua.