Heh-he-heh....täällä näköjään eräs muori houri eilen, että mukaKO oli maanantai ! Niin on näköjään takaraivossa ja selkäytimessä tuo vuosikymmenten työssäkäynti, että aina kun vapaan jälkeen alkaa arki ON "pakko olla" maanantai *virn*

Lankavarastooni hiipinyttä ale-kamaa:

561603.jpg

Vaaleanpunaiset ja ruskeat 50g kerä, 1€ kpl. Vaaleanvihreä 100g kerä 2€ ! Viimeiset pengoin korista tätä sorttia. En ollu tiennytkään, että joskus on ollu 50g:n kerissä Tennesseetä. Saisivat alkaa laittaa VUOSILUVUN noihin vyötteisiin, milloin on tehty. Että minkä vuosikertaa lanka on  =)

Ja toista ihanuutta, joka oli puoleen hintaan, 50g kerä 2,70€

561651.jpg

Koostumus 50% akryl, 19% polyamid, 18% viskose, 13% angora. Puikkosuositus 4½ . heti sitten kotona heräsi mielessäni "kymysys" : miksi, oi miksi en ostanut enempää kuin vaivaiset viisi kerää ? Kun lankaa kuitenkin olisi ollut alekorissa. Myös toista väriä, vaaleapunaista joka vivahti marjapuuronpunaiseen. Jaaha, ehkäpä lauantaina tikusta asiaa JA lankakauppaan :)

Kröhm: tunnnustan ihan suosiolla, että tänäänKIN sivumennen ostin alelankaa. Kaksi kerää vitivalkoista Novitan Butterflyä. Vain 2€ kerä.....eihän niitä VOI jättää kauppaan lojumaan ja likaantumaan. Nuo ostin "tosi tarpeeseen". Ihan oikeesti, aikuisten oikeesti. On jo puikoilla HUIVI, eikä tulene yllätyksenä mikä malli. No, Ziinan Kevät-ohjeella. Se on kivaa tikutella videolta elokuvaa töllöttäessä. Saajakin on tiedossa: kurssin vetäjälle menee sitten kesäkuun puolivälissä.