Uusi pohja, Kikiltä :) Toivottavasti näkyy hyvin. Yksinkertaisuus ja valoisuus oli valttia nyt. Yhtä sun toista....ja kolmattakin on parhaillaan puikoilla :) Ja koska ei ole mitään valmista esiteltävää, tässä pari keskeneräistä huivia:

1398715.jpg

Pääsiäisen ja kevään iloisia värejä :)

Kummasti on oma värimaailma laajentunut. Osittain mielivärit on vaihtuneetkin.....ennen oli ällövihreää (= lime) ja rumaa ruskeaa ! Olisi ollut kamalaa neuloa kirkkaankeltaista. Nyt oikein halajan ruskeaa, itselleni siis ! Vihreässäkin on kauniita sävyjä, ja juuri ne sävyt oli SNY:ni osannut valita ekaan pakettiin ! Nuorikki tykkää keltaisesta, ja Esikko ällövihreästä *VIRN* No, jotain rajaa sentään.....beige ei ole mielestäni vieläkkän väri ! Sori, avovävy....sun lempivärisi ! Ja olenhan siitä neulonutkin. Eräs ystävä-rouvakin pitää beigestä. Onneksi maailma on värejä väärällään, meille jokaiselle jotain :)

Pirtsakassa pakkas-säässä, nyt aamutuimaan polkaisen kevätARVONNAN käyntiin. Ei vielä hajuakaan, mitä palkinnoksi :) Mitään kummempaa kysymystulvaa en esitä....toki saa antaa vinkkejä ja linkkejä eli ohjeita somiin sukkiin tai hurmaaviin huiveihin !  Aikaa osallistua arvontaan on maaliskuun loppuun asti = 31.3 ! Arvonta tapahtuu joskus illalla :)

EDIT:  Noissa keskeneräisissä huiveissa on Ilun värjäämää sukkalankaa :) Malli on Feather and Fan Scarf !