Lankavuoren Minna antoi mulle kirjaimen L :) Mitä kaikkea ällällä alkavaa kuuluukaan elämääni :

Lapset. Omat rakkaat tyttäret ! Kaksi, jo aikuista mutta erittäin läheistä vaikka eivät (tietenkään) enää kotona asu. Puhelimien "langat" on kuumina lähes päivittäin ! Halaus teille kummallekin, käytte kuitenkin täällä lukemassa muorin kuulumisia *virn*

Lanka. Sitähän ei koskaan ole liikaa kuten jo aikaisemmin totesinkin. Aah, ihastuttavia värejä, sormia hiveleviä materiaaleja. Terapeuttista pöyhiä omissa lankavarastoissa :)

Lukeminen. Aina iltaisin on pakko saada lukea peiton alla nukkumaan käydessä. Ja iltalukemisen tulee olla kevyttä. Usein romanttista hömppää mutta välillä kaipaan jännitystä. Vaikkapa Agatha Cristietä.

 

Lepo. Kärsin vuosikausia unettomuudesta, kovien  kipujen takia. Tällä hetkellä, kipukynnystä nostavien lääkkeiden ansiosta nukun jo paljon paremmin. Ja kuorsaan, kuulemma.

 

Laiskottelu. Lempipuuhaani, laiskottelen kotona käsitöitä tehden ja telkkaria katsellen.


Lokakuu. Ihanaa aikaa, pimeää ja sateista ! Tykkään kovasti.

 

Lämmin. Pidän myös kesästä, auringonpaisteesta ja lämmöstä.

 

Löyly. Ei ole enää lempipaikkani, vaikka aikaisemmin tykkäsin kovastikin saunoa. Nyt fibromyalgiakivut  pahenevat löylyssä. Seuraavana aamuna olen jo kovissa kolotuksissa.

 

Lotto. Viikoittainen peli, josko sattuisi joskus tärppäämään.

 

Luovuus. Ihailen kaikkia luovia ihmisiä, olivatpa he runoilijoita, maalareita tai vaikkapa neuleiden suunnittelijoita.

 

Leikkaus. Leikkauspöydälle olen taas menossa. Polvi operoidaan tällä kertaa. Aikaisemmin on leikatattu olkapäät, ranne, sekä kertaalleen polvet. Mukavampaa onkin mennä kampaajalle ottaa Lyhyt Leikkaus hiuksiin :)

 

Lemmikit. Ei ole omia, mutta Nuorikin kisulit ilahduttavat meitä kun ovat täällä hoidossa.

Lapaset. Ne ovat tarpeen näin pakkassäällä. Nytkin on yhdet valmistumaisillaan, toista peukkua enää puuttuu. Jos olisi ajattelevaisempi, nämäkin tekisi syksyllä, ettei tulisi kiire kun pakkanen jo nurkissa paukkuu  *virn*

 

Lettu. Lempinimeni jonka olen jo lapsuudessa saanut. En tiedä miksi, olenhan aina ollut ulkomuodoltani kaikkea muuta kuin lettumaisen litteä  *virn* Pitäisi tietty Laihduttaa.....


Liekki. Kynttilöitä palaa aina :)


Lila. Kaunis väri joka on tällä hetkellä erittäin mieluinen !


Lauantai. Työelämässä ollessani se oli useimmiten vapaapäivä. Lapsuudessani se oli siivouspäivä ja Leivontapäiväkin.


L-kirjaimesta tuli mieleen myös sanoja, asioita jotka EIVÄT ole missään nimessä mun juttu :

Luistelu.

Lumi.

Laskettelu.

Jos haluat oman kirjaimen, laita viesti kommentteihin. Lopuksi kuvat Nuorikin kisuista, mitä ( ja missä ) ne täällä puuhailevatkaan :

2199889.jpg

2199887.jpg
 

KIITOS
kaikille kommenteistanne :) Niitä on aina mukava lukea. Vilkutus myös SNY:lleni  !

Oikein
L
eppoisaa viikonloppua  !!!