Pikkuhiljaa olen viritellyt valoköynnöksiä valaisemaan pimeyttä. Jo marraskuun alussa laitoin ulos kolmeen lyhtyyn valot etupihalle ja takapihalle yhdet virittelin kuistin ikkunaan. Jotkut puhuvat jouluvaloista, mutta minä tykkään että kun on tosi pimeää, loskaista ja sateista valaista sitä aikaa valoköynnöksillä.

2114797.jpg

Marraskuun langankulutukseni oli 945 g. Muutamat kämmekkäät, pari kaulaliina ja huivia....siinäpä ne valmistuneet !

Päättyneellä SNY-kierroksella lähettelin paketteja Blarbille :) Täältä näet pakettien sisältöä : KLIK ! Itseltäni jäi suunnilleen jokatoinen lähetys kuvaamatta, oli niin kova into lähettää ne *virn*

Jouluiset puuhastelut kynttilöiden palaessa valaisevat päiviäni :) Hei, en oikeasti puunaa nurkkia ja siivoile komeroita, vaan puikot kilkkaa vielä lahjaosastolla, valmistuneita paketoin ja kortitkin tein tänä vuonna itse ! Nekin jäi kuvaatamtta aikomuksestani huolimatta. Sain eilen kirjoitusinspiksen ja kaikki tulikin valmiiksi asti. Kuoret kiinni ja punaiseen pussiin......Siinä vaiheessa havahduin: ai niin, se kuvaaminen ! Sen takia olis voinut kortteja kuvata, koska on ehkä suurinpiirtein kolmas kerta elämässäni kun tein ne itse.

Valoa ja iloa teillekin :)

2114829.jpg