Lämmin kiitos onnitteluista ja kirjavinkeistä ! Tarkoituksella en laittanut "tyylisuuntaa" kirjoille, olen valmiina vastaanottamaan vinkkejä kaiken sorttisista kirjoista :) Osan noista olenkin jo lukenut, osa aivan tuntemattomia. Kaikki aikanaan etsin kirjastosta ja lainaankin !

Kylläpä minua onnisti SNY-jutskassa :D Ihan huippu tyyppi tuntuu olevan, nyt yllätti ja ilahdutti synttärilahjalla. Aivan extrapaketti *virn* Sanonpahan vaan että HUIPPUA ! Paketista paljastui kiva kortti ja mukavan tuntuinen kirja (!) :

827395.jpg

Rrrrrrrrrrrakastan kirjoja !

Huomenna aamulla startataan viikonlopun matkalle! Miehen eka lomaviikko on kohta mennyt, mutta SHH-ei muistuteta asiasta ! Suuntana ensin Tuurin kyläkauppa, sieltä Seinäjoelle (motskariliikkeet). Mies on luvannut varta vasten käyttää minua synttärilahjaostoksilla Tapion Kaupassa *hihkuu ilosta* En ainakaan Novitaa osta, sitä saa lähempääkin. Onkohan siellä hintataso minkälainen? No, Novitan lankojen hintoja vertaamallahan tuo selvinnee. Tuolta matka jatkuu Nuorikin perheen luo Tampereelle, ja Jyväskylän kautta kotiin. Hotellihuoneita ei oo varattu, ainataulua ei ole. Täydellinen LOMAmatka siis.

Ostin uutta väriä NalleColoria (kirkas violetti) vauvan peittoa varten (tilaustyö). Hinnat edelleen ennallaan lähikaupungin Halpa-Hallissa: tuo oli 4,75€ / kerä. Vaikka on uusi väri. arvaatte varmaan, mistä aina ostan Novitan Nallukat ja Seiska-Veikat :)

Viettäkää kukin tahoillanne leppoisa viikonloppu 

Muistakaa: arvontaan osallistumisaikaa on vielä runsaasti :D

Kuunnelkaa edell.postauksesta myös mielimusiikkiani *VIRN*