......tuokaa käsiraudat ja vähän äkkiä mun sisäiselle SuloVilenille *VIRN* Ai miksikö ??? No, tämän takia:

768583.jpg

Jannet on omiin sukkiin, värin takia! Step oli halvinta mitä ikinä :) Kuvassa ylävasemmalla lankaa, jonka ostin blogi"ystikseltä"......Ja värin takia tietty =) Kaulaliinaan se päätyy. Vaikka Nuorikille.

768584.jpg

Foxit ( yht.4kerää 6 €/kpl ) Esikon tilaamaan settiin: säärystimet, lapaset ja pipo. Uusin Novita innoitti pyyntöön. Fuksianpunaiset Gefifrat ostettu omaan huiviin ( värikoodi *hih*). Olisikos joku muka voinut jättää nuo orvot kolmoset kauppaan, hintaakin vaivaiset 1€/kerä ! Kaprifolit oli samanhintaiset, euron /kerä.....eli neulojan silmin lähes ilmaiset! Noitahan mulla oli jo ennestää 5 kerää (samalla hinnalla ostettuja). Valkoista lankaa on hyvä olla, jos jollekin vaikka....huivin *tirsk* !

768585.jpg

Jättiraita 7-veikka omiin sukkiin, jotka teen Jepyn ohjeella. Biltemasta löysin tuo oivan rasian, tehty just tuohon tarkoitukseen, virkkuukoukkujen säilytykseen. Vain 1,90€.

768588.jpg

Minäkin haluun ET-lehden kassin =) Huomasin kauhukseni eräänä päivänä: mulla ei oo yhtään ruskeaa veskaa.  Siihen PITI tietty ostaa lankaa ja kirjaston tätiä kopioimaan ohje :)

Tein noihin edellisen postauksen vaaleanpunaisiin sukkiin kaksi ensimmäistä kerrosta nurjaa. Niin ei rullaudu ollenkaan =)

IIKS, sormet syyhyää jo uusiin puuhiin, mutta olen itselleni nyt ( lue: kerrankin) ankara.....EI mitään uuttaa ennenkuin ne Miehen sukat on hällä jalassa! Jo senkin takia, että kiltisti kuljetteli minua osalla noista ostoksista !!!! Eikä marissut yhtään.

Osa ostoksista tehtiin Esikon kanssa, JA niitä ei esitellä. Tuo lähestyvä SNY......hih-hih !