Oih, nyt se on loppu. Tämän kevään SNY-kierros ja haikein mielin se on hyvästeltävä. Eilen hain postista paketin ja puristin sitä autossa rintaani vasten *virn* Kotona pitkitin (!) paketin avaamista, hih ! Tein jopa MotskariMiehelle ensin ruuan ja sitten hartain mielin availin lähetyksen. Iiks, herkistyin (joo, tää on NIIN minua) kun päällimmaisenä paketissa oli Nyytille, mummun kullalle, body:

Tosi-tosi hauskasti oivallettu :) Ja rinnassa olevat suloiset leijonat sattiuvat sopivasti: niin Nyytin iskä kuin minäkin ollaan horoskoopissa molemmat leijonia. No, en oikein tiedä mistä moinen tulikin mieleen. Enhän ole mikään horoskooppeja lukeva, puhumattakaan niihin uskova tyyppi

Värit tässä bodyssa ovat kuin suoraan Nuorikin toiveista: oranssia, vihreää ja ruskeaa. Valkoista vielä välissä raikastamassa kokonaisuutta! Tykkään :) Mummun puikoille oli lankaa, ihanan väristä viron villaa:

Koska ilmottauduin KYH-jutskaan, niin tämä pääseekin heti puikoille. Illalla jo kerinkin tämän ja mietinnässä on: joko Revontuli-huivi TAI sitten Ziinan kevät-huivi, paksuilla puikoissa ilmavaksi neuloen. Tjaah, tylsänä tyyppinä (?) taidan päätyä jälkimmäiseen :)

 Mukana oli myöskin suklaata ja kortii:

Kauniiksi lopuksi on kiitosksen paikka :D KevätSNY:ni oli Monna, Tomuisaa-blogista ! Ihastuttavia paketteja olit mulle koonnut !!! Kaikki olivat tosi mieluisia Tapaillaan täällä blogistaniassa, blogisi olikin jo entuudestaan tuttu, hihih ! Kiitos vielä kerra sinulle Monna ! Kaikkea hyvää sinulle ja koko teidän perheelle !

Ystävyydellä -Lettu-