....tai sitten en vaan osaa.!? Yritin lisätä kuvaa huivikirjoitukseen (jota ette nyt sitten näekään) Picasasta, mutta kuva ei siirtynyt blogiin lukuisista yrityksistä huolimatta .....AAAARGGHH !

Toinen asia jonka halusin julkaista kaikelle kansalle *virn*
Olen ilmottautunut tänäkin vuonna KesäYön Hullutukseen :) Joopa joo, en osannut lisätä linkkiäkään, höh !

KYH säännöthän ovat nämä:

 

Vuoden 2011 Kesäyössä Hullutellaan taas!

Idea yksinkertaisuudessaanhan (ja hulluudessaan) kuuluu seuraavasti:

Aloita kesäkuun alusta juhannuspäivään 25.6.2011 asti joka päivä yksi uusi neule-/virkkausprojekti ja saata jokaien loppuun heinäkuun loppuun mennessä! Onnistuuko?! Lähde mukaan kokeilemaan omia rajojasi ja kannustamaan muita mukaanlähteviä. Nyt saa luvallisesti potea startitista, eikä ufojen määrän pitäisi kuitenkaan lisääntyä, mikäli kaikki onnistuu. Parhaiten tämä luultavasti onnistuu niiltä, joilla to-do-lista on kilometrin pituinen, ja joille ei tuota minkäänlaisia henkisiä paineita pitää kesken yht’aikaa miljoonaa projektia. Mutta ehkä tätä kokeilee myös joku sellainenkin, joka normaalisti tekee vain yhtä projektia kerrallaan?

Vuonna 2011 (kuten edellisenäkin) on kaksi sarjaa:
a) sukka-KYH, jossa tavoitellaan päivittäin uuden sukkaparin aloitusta
b) yleinen KYH, jossa vain taivas on kattona ja mielikuvitus rajana!

Rajoituksia: sukkapari katsotaan yhdeksi projektiksi, samoin lapaset. Loppuun saatettujen projektien pitää olla samat kuin KYH-aikana aloitetut, eli et voi aloittaa uutta ja saattaa loppuun “tilalle” vanhaa ufoa. Vinkki: ehkä ei kannata aloittaa joka päivä sängynpeiteprojektia…

Lisäohjeita: jos jonain päivänä startiitti oikein riehuu, voit halutessasi siirtää jonkin aloituksen toisen päivän “tilille”! Et siis putoa tempauksesta kesken kaiken, vaikka jonain päivänä aloitus jäisikin väliin, koska aloitusten lukumäärä on ratkaiseva! Heinäkuun lopussa lasketaan onnistumisprosentti lopetetut projektit/25.

Langan kerimistä vyyhdiltä kerälle ei vielä lasketa projektin aloitukseksi. Sen sijaan mallitilkun neulominen voidaan sellaiseksi lukea, mikäli vakavamielisesti näin projektisi aloitat. Pääasia on pitää hauskaa ja nauttia neulomisesta/virkkaamisesta!

Ihmeissään ihmettelee -Lettu-