Kaksi päivää työharkkaa takana ja tunnelmat on yhdellä sanalla : AUTS!!!! Valitanpas nyt sitten kaikki: purkkien ja purnukoiden hyllyyn järjestely toi jo ennalta odottamani (nivelrikko-olkapäihin ja sormiin) KIVUT; pahassa asennossa yläviistoon hyllyn takaosaan jne. Eikä ihme, kun jo kotona astianpesukoneen tyhjentäminen tuottaa vaikeuksia välillä! Koko päivä jalkojen päällä, se taas toi tullessaan fibromyalgiakivut muuhun kroppaan, HÖH ! Näinhän kävi viime kesänä myös optikkoliikkeen työkokeilussa. Silloin tosin kädet ei olleet näin kipeät, koska siinä työssä niitä ei näin paljon tarvinnut.

Tuntuu varmaan terveestä ihmisestä oudolle, mitan vähästä ihminen saattaa kipuilla. Niin olisi ehkä minustakin tuntunut kymmenen vuotta sitten. Enpä olisi minäkään silloin valittanut kuukautiskivuista, jos olisin tiennyt millaisia KIPUJA (isoilla kirjaimilla !!!!) elämä tuopi tullessaan. No, nyt on vaan eleltävä tätä päivää ja yritettävä soputua ja vaikeeta se välillä tekee. Pitänee soittaa kurssin vetäjälle, hän kun vannotti, että jos tulle jotain tällaista harjoittelupaikassa, niin EI saa jatkaa. Ja sekös ottaa minunkin suomalaisen sisun päälle. Eikä hyvä seuraa, JOS jatkan. Viime kesänä sinnittelin ja tuloksena oli reumalääkärillä käynti, puudutuspiikit olkapäähän ja alaselkään. Ja käsky lopetta just eikä melkein !

Loppukevennyksenä kirpparilöytö:

462996.jpg

Kahdella eurolla "kristallipallo" *VIRN* Pallon halkaisija noin 15 cm. Eikä vihreä ole edes minun väri....Jokin tällä kuitenkin vetosi :) Ja kun hintakin oli kohdallaan, niin mukaan lähti! 

Yksi huivi on jälleen valmis, Fifi-mallilla tilaus kurssikaverille. Kuvaa siitä tulee myöhemmin. Neuloin sen raitalangasta :)