....on kiva neuloa huivia, jonka "nuotit" jo osaa ulkoa! Katsoa tallennettua elokuvaa ja kylmän äitienpäivän lämmöksi polttella kynttilöitä !

583647.jpg

Kokeilussa on myös Sagittaria-ohje, josko sillä tekisi kurssikaverin puuvillalangoista huivin. On monta väriä, pakko tehdä raidallista. Kutakin vain yksi (vajaa) kerä. Menisihän se harjoittelusta, ennen omaa huivia =)

Kylläpäs otti tiukoille päivemmällä tuo kipu....Hääräsin ulkona; toin varastota esille keraamisia koristeita, poistin oksien seasta VIIMEISETkin valot....eh-eh ! Oli vähän kylmäkin ja palattuani sisään, kohta alkoi molenpiin käsiin koskea tosi kovasti. Ne ihan tärisivätkin ?!? Piti ihan ääneen parkua....harvinaista mulle, vaikka on jatkuvia nämä kivut. Ukkokulta ihan säikähti. Onneksi nyt on "kohtaus" ohi. Otanpa levon kannalta tämän illan :) Olikohan se Käsityökeskuksen työharjoittelu sittenkin liikaa: loimien luominen, niiden kangaspuihin virittely ja kutominenkin. Huomenna alkaa teoriajakso, pitää keskustella vetäjän kanssa miten viimeisen harjoittelupätkän kanssa pitäs tehdä.

NAM , onneksi ostin suklaa-nougat jäätelöä. Nyt surutta ISO annos kippoon ja elokuvan töllötykseen !