Näitä varten Mieheni ajeli viime viikonlopun reissulla melkein sadan kilsan lenkin :D Ajatelkaa ja ihmetelkää *virn* Mistä on hyvä aviomiehet tehty ? Onneksi kohdalleni on osunut yksi valiosarjalainen, tarvitsee vain vähän (?) hellää ja (ennenkaikkea) vaihvihkaista suostuttelua tällaiseen "operaatioon". Kuolasin ja tein ostoksia Tapion kaupassa. Harmi että meiltä on sinne melkein neljäsataa kilsaa. Onpahan ensikesän lomamatkan yksi määränpäistä ainakin jo nyt tiedossa *virn* Mukaani tarttui kaikenlaista ihanaa!

Sukkalankaa:

838328.jpg

Huivilankaa:

838342.jpg

Lisää huivilankaa:

839169.jpg

Ruskeaa sukkalankaa ja valkoista koolausta varten! Nyt mullakin on noita Kool Aid-pusseja. Käytiin ohikulkiessa (miten lie sattunutkin !?) paikanpäältä Jari Mäeltä ostamassa*virn*

839174.jpg

Pussilankaa:

839178.jpg

Akryylilankaa ihan vaan värin vuoksi, ja rouva laittoi "evästä" mukaan eli 2 kerää HipHoppia kaupan päälle :)

839176.jpg

Koska mulla ei ole kotosalla toimeliaita LanganTarkastajia, kiepautettiin Nuorikille kyläilemään. (Ihan niinkuin ei muutenkin olis menty*hih*....tämä menköön osastoon "kieroutunutta savolaista huumoria").  Siinäpä sai tummanruskea Kamena kyytiä, kun vanhempi kisuneideistä havaitsi sen oitis parhaimmaksi ostokseksi:

839193.jpg

Ei ennättänyt kun pöydälle takaisin nostaa, niin kisu perässä ja viuuuh.....lattialla oltiin pureksimassa. Nuoremmalle Kisuneidille tämä ei kelvannut vaikka kävi tutkimassa, vaan päätyi Apakkaan:

839186.jpg

Tarkan harkinnan ja pohdinnan sekä tuijotuksen jälkeen iski hampaat kiinni *virn* Siinä vaiheessa langat piti sujauttaa takaisin pussiin, niin ylivertaisen hyviksi oli ostokset todettu ettei lankoja voinut vastustaa Kisuneiditkään :) Nyt niissä on oman kuolan lisäksi Kisunietien kuolaa. ( Ja taas iski "savolaenen huumorj")

Nyt menen opettelemaan salomonin solmuja. Ne ei meinaa oikein aueta mulle; onko lanka vääränlaista, koukku liian suuri vai mikä hitsi siinä on että saan aikaan niin rumaa jälkeä ?! PÖH, minä kun en periksi anna........Otan seuraavaksi tasaisen villalangan. Meneehän se yksi päivä näinkin, hih !