Nuorikki tykkää kovasti pochoista, toisin kuin Esikoinen. Hän toikin viimeksi käydessään IHANAA bling-bling-vaaleanpunaista lankaa. Sitä oli ollut vain yksi kerä alekorissa. Äitiinsä tullut tyttö: pelasti sen langan mukaansa *virn*. Mulla olikin kotona sopivaa lankaa kaveriksi, tilauksena poncho ja tässä lopputulos:

736978.jpg

Jännästi (?) vetäisi vihertäväksi tuon valkean langan, taustasta johtuen. Lähikuvassa näkyy paremmin:

736979.jpg

Valkea lanka Marks&Kattens Dream, vaaleanpunaisen vyöte näköjään kadonnut salaperäisesti. Virkkuukoukku 4½ ja malli toiseksi uusimmasta Novitasta. Taas tuo samainen, hyväksi havaittu ja ulkoa opittu =)

Nyt kaksilla puikoilla pukkaa sukkaa ja mattovirkkauskin kesken. Yksi suunnitelma vaaleanpunaiselle paperilangalle: Esikoiselle tummanruskealle keittiön pöydälle tabletit. Ystävälle synttärilahjaa syyskuuksi pitäisi ( lue: haluan) jotain kehitellä: jokohan olisi aika minunKIN perehtyä Salomonin solmuihin :) Hänen mielivärinsä olisi juuri tuota vihreää, jota ostin alesta eurolla kerä. Joo, tähänpäs päädynkin, siitä on ihan pakko kokeilla noita S-solmuja =) Ja tietysti HE-TI, mitä tuota suotta viivyttelemään.

Ei puhuta mitään siitä pitkästä listasta, käsitöistä joita tekisi mieleni tehdä......Se lista näyttää loputtomalta. Jos yksi tulee tehtyä, tilalle tulee ainakin kaksi uutta :)