Aikaisemmin avauduinkin huivin väristä, joka on minulle ja omaan käyttöön hyvinkin erikoinen. Siis keltainen Silmänisku Tuli pakottava tarve tehdä jotain nopsasti, lankaa olinkin jo hamstrannut Anttilan ale-laarista aikaisemmin. Lanka valmiina oli kotona, salomonin solmuja en ollutkaan tehnyt pitkään aikaan ja tässä tulos:

20.3.2010%20003.jpg

Lanka Novita Samos, koukku tais olla 6 ja ohje on Virkulta peräisin (KLIK) halusin huivista ison eikä jäänyt lankaa hapsuihin. Tykkään kyllä tästä näinkin. Lankaa kului 335 g ja huivin koko: keskeltä korkeus 82 cm ja ylhäältä (pitkä sivu) leveys peräti 220 cm !

20.3.2010%20004.jpg

Uusi huivi vaatii parikseen uudet lapaset, tietenkin Silmänisku

20.3.2010%20007.jpg

Lanka: ON line supersocke mit Aloe Vera, Jojba-Öl ja Vitamin E ! Puikot oli 3½, lapasista tuli harmillisen löysät. Olisin halunnut napakat, eikä se nyt toteutunut puikkovalinnan takia. Nyt mietin puranko vai käytänkö näitä talvella toisten lapasten päällä. Kumma kyllä (virn) varastoistani löytyy lisää keltaista lankaa, josta voisin taiteilla uudet napakat lapaset. Ai niin, tässä langassa oli myös tummanpunaista, ne pätkäisin väliltä pois. Lankaa kului 58 g !

Flunssa on melkoisen tiukassa, arvailen juuri pitäisikö anoa lekurilta antibioottia....poskiontelot tuppaavat olemaan sen oloiset, plääh !

Huomenna alkaa neljän päivän kuvataidekoulu-pläjäys. Kivaa, suorastaan ihanaa Nauru Sinne toivon jättäväni viimeiset räkätaudin rippeetkin !

Aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille,  sekä kiitokset kommenteistanne ihanaiset !

Lämmöllä  -Lettu-