Ei suinkaan NoroLANKA (josta olisin ollut pelkästään iloinen) vaan norovirus, ÄÄH ! Nyt on tauti talttumaan päin, onneksi. No, puolitoista vuorokauttahan tuossa meni ihan petin pohjalla. Nyt ihan "kyljyksiä" pakottaa makoilu. En olekaan ollut vuosikausiin vatsataudissa. Viikon takainen flunssakin tuntui tuohon verrattuna ihan pilipali-taudilta ;)

Välillä oli pari vuorokautta tervettäkin aikaa, jolloin piipahdettiin Jyväskylässä Miehen kanssa. Kaksin romantisointihengessä, hihih! Sieltä ostin korvikset, jotka menee Nuorikille. Tosin lauantai-illan pidin itse:

447003.jpg

Käy mun "piletys"karderoobiini hyvin, koska en ole mikään lady-pukeutuja, vaan ennemminkin farkku ja saappaat linjalla. Vilautus farkkutakkini rintamukseen :D

447004.jpg

Ja toinen puoli:

447005.jpg

Meidän moottoripyörän merkki ja moottoripyöräilijöiden Suojelusenkeli !

Ja eihän se oo mikään postaus, jossa ei ole yhdet valmistuneet Ailit *virn* Nämä meni Esikoisen Ystävälle:

447006.jpg

Ihmettelin kyllä langan menekkiä: näihin meni 90 g ja Esikoisen samankokoisiin, myös 7-veikasta tehtyihin ja samat puikot käytössä, meni 101 g !?!? No, nyt on vähäksi aikaa Ailit tehty....jos ei joku välttämättä halua.

On aika siirtyä sukkiin, ja omiin sellaisiin. Ostin reumalankaa, ja siitä kotisukat aloittelen. Ja lankakos on ohuen-ohutta.....Toivottavasti riittää se 64 silmukkaa, joilla olen ajatellut aloittaa pinnistelyn. Ai niin, onhan mulla loppusuoralla Nuorikille rinsessa-pipokin. Sen teen ensin valmiiksi.

Ps. Uusi sivupohja sittenkin, Tuuliviiriltä jälleen !