Valmistui eräänä päivänä Karuselli-langasta kaulaliina, joka on tässä lähikuvassa:

969323.jpg

Mallineule: Feather and Fan Scarf, puikot 10 ! No, tästäpä tuli sitten liian lyhyt. Oli tarkoituksena, että tulee sellainen, että voi vain huitaista olkapään yli. Tähän tyyliin:

969325.jpg

Kokoa nyt huivilla 30x160cm. No, eipä tässä ole hätää, lankaa on lisää. Ainoa miinus on, ettei huvittaisi enää neuloa koko huivia. Plääh. Paksu lanka&puikot ei oo nyt mun juttu ! Taidan tarjota tätä Nuorikille, jolla on töissä aina vilu ja hartioiden kolotus. Voisipa olla passeli sinne :) Värithän on tuossa aivan ihanat.

Vaikka päätinkin, että tämä on vain ja ainoastaan mun käsityöblogi, on pakko mainita: AUTS ! Nivelrikko- ja fibromyalgiakivut on valtaisat. ÄÄH niillekin ! Lääkevaihto tehtiin syyskuun alussa, nyt oli kipupolilla lääkärin kontrolli. Just kotiuduin sieltä. On sopeuduttava, etsittävä positiivisia asioita elämässä. Lääkityksellä ei voi tämän kummempia auttaa. Vähän muutti (=nosti) illalla otettavaa annostusta. Jokohan kohta voin ostaa " Lääkitys kohdallaan" t-paidan *virn*

Positiivisia asioita elämässäni: Mies ja kaksi ihanaa ja oikein rakasta tytärtä. ( No,onhan mieskin ihana ja rakas, hihih).

Ja onhan langat.........lohtuostoksilla tänään(kin).