Illalla hytisin kuin horkassa, ties missä asti lienee kuume käynyt. Ukkokulta toi peitettä peitteen päälle ja minä vain palelin. Yöllä johonkin aikaan heräsin (olin siis nukahtanutkin jossain vaiheessa *virn*) litimärkänä hiestä. Siihenpä kaikkosi unetkin. Päätä pidellen nousin ylös, mutta eipä auttanut muu kuin painua takaisin petiin. Uudet unoset olivatkin sit parantavaa laatua, nyt olo on jo parempi. Paitsi että nenä vuotaa jne. Mutta nyt asiaan, eli valmistuipa eilen (aamusta) sukat:

Lankana Ilun värjäämä kainuunharmaslammas-villalanka.

Kyllä, näitte aivan oikein. Toisen sukat kärki on erivärinen *virn* Periaatteella "näitä en pura" tikuttelin menemään. Väärin arvioitu langan menekki ja näin tässä (taas) kävi Yllättynyt

JOS joskus innostun, niin kokeilen kärjestä aloitettavia sukkia. Ainoa asia mikä niissä arveluttaa on varren suun kireys. Miten sen saa pääteltyä niin, ettei kiristä ? Näissä sukissa varret tein 2o2n 10 krs ja sitten oikeiden silmukoiden päälle nurjat ja nurjien päälle oikeat.

Nämä sukat on mielettömän ihanan tuntuiset jalassa. Lämpöiset, ja kerrankin minusta jopa liian lämpöiset tälle kelille. Uudet sukat on jo puikoilla. Lukuisten huivien lisäksi, heh !

Aurinkoa päivään toivottelee -Lettu-