Samma  haastoi kertomaan yksityiskohtia itsestäni:

"Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen."

1. KOKO: Pienehkö ja pullea *virn*

2. NÄKÖ: Hiukset on nyt kikkarat. Siis mulla, joka olen viimeiset kaksikymmentä vuotta ollut sitä mieltä ettei mulle ikinä ( lue : IKINÄ !!!) tuu kiharoita. Nyt olen huomannu ne tosi käteviksi: aamulla kastelen, annan kuivua ja sormilla haron pöyheäksi. Ravistelu ja siinä se on: kampaus ! Väri vaihtelee, tykkään punertavista sävyistä, sekä violettiin taittuvasta nykyisellään, se kun passaa silmälasien väriin.Silmät on pienet ja ruskea-vihreä-sini"kukertavat" . Silmälasit on ollu kaksitoistavuotiaasta, olen likinäköinen ja hajataittoakin löytyy. Ja nyt pitää jo olla "seniilirillit", eli lähinäkökin on mennyt huonoksi.

3. VAATETUS: Hamonen kotosalla päällä useimmiten, t-paita tai collegehuppari yläosan verhona. Ihmisten ilmoilla pitkät pöksyt, väri tumma. Puserot ja paidat voipi olla värikkäitäkin, mutta musta yläosa on myös passeli, voi yhdistellä monenvärisiä huiveja helposti. Ainoat kirkkaat värit vaatetuksessa joita EN käytä on sininen, keltainen ja vihreä. Ainiin, elintärkeä asusteeni: VILLASUKAT Nauru Kesät, talvet, yöt ja päivät, ihan aina. Fibrokipuiset koipeni ovat ihan hukassa jos ei ole jalassa villasukkia ! No, silloin harvoin kun on juhlakenkää jalassa laitan ohuempaa sukkaa niihin.

4. KORISTEET JA VARUSTEET: Olen sormusfriikki. Niitä ei voi koskaan olla liikaa :) Tosin en käytä kerrallaan monia tyyliin: joka sormessa ! Molempien käsien nimettömissä on yleensä sormukset, vasurissa kihla- ja vihkisormukset, oikeassa kädessä jotain muuta. Rannekoruista pidän myös, ja lähes aina pitää olla jotain "kilisemässä". rannekelloa en ole käyttänyt vuosikausiin.
Laukkuja on myös hyvä omistaa monia, sekä olkalaukkuja että käsilaukkuja. Värikkäitä ja mustia, laidasta laitaan. Noitakin vaihtelen usein :)

5. LUONNE: Olen ollut ulospäinsuuntautunut, nykyisellään enemmän hillitty. Nautin yksin olosta, mutta sulaudun myös mielellään kaupungin ihmisvilinään ! Nautin myös kotona olosta oman perheen kesken ! Räiskähtelevä luonne, melkoinen haaste MotskariMiehelle, joka on oppinut tulkitsemaan mieleni liikkeitä yhdessä vietettyjen 34 vuoden aikana ! Avulias luulen myös olevani, sekä anteliaskin. Jos jotakuta maailma murjoo levitän käteni halaukseen, tarjoan olkapääni ja yritän lohduttaa !

Haastan itsetutkiskeluun (pakko ei ole ottaa haastetta vastaan):

Ikki (salasanan takana)

Tinttamari (salasanan takana)

Anu

Sinikka

Hepuli

1242365366_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onkin ollut vähemmän käsitöitä täällä nyt esiteltävänä.....pahoittelut, mutta mitään valmista esiteltävää ei ole. Niin monta keskeneräistä, joita vaihtelen lennossa. Ei ennätä yksi huivineule kyllästyttää, senkin vuoksi tykkään tehdä montaa työtä yhtäaikaa Silmänisku Viileä sää pitää neulojan sisällä, ei tarkene ulkona pidellä puikkoja, on ihan lapaskelit, HRRR !

Pirtsakkaa perjantaita toivottelee - Lettu -