Voiiih, niin monissa blogeissa oli juttua ja kuvia Prisman "halpis"-langasta...eli Novitan Kolibrista. Tänä aamuna suuntasin siis minäkin toivioretkeni (puolikuntoisena) lähikaupungin Prismaan. No, ei ollu lankaa ei :(  Mutta OLI sitä varmasti ollut, koska yksi haaleanvärinen kolibrikerä nyyhkytti hyllyn reunalla. No, sinne se jäi vieläkin, rassukka laumastaan erotettuna.

Nooh, oltiin Miehen kanssa liikkeellä, ja arvaatte varmaan KUMPI oli iloinen, ettei mukaan taas tarttunut muovikassillista lankaa;) Tai niinkuin Mies kiusoittelee: "rihmarullia" . No toki-toki tietää eron oikeasti...rakkaudestahan se hevonenkin potkii, vai miten se sanonta nyt olikaan :D

Kuva ystävälle lähtevästä Fifistä:

424851.jpg

 

Lanka Vuorelman Veto ja puikot 5½ . Melkein kaksi vyyhtiä meni, punnitus myähemmin kun on huivi kuivunut pingoituksesta. Näitähän on nähty, mutta arkistoin nyt tänne kuvat kaikista valmistuneista töistäni. Vein kaupunkireissulla myös TaitoShoppiin sen tilatun tyttösen vaaleanpunaisen mohairkaulaliinan.

Ja TIETYSTI tarttui kurssilla flussa. Jokatoinen oli flunssassa ja joka kolmas mahataudissa :(  Nyt pää on turkasen kipeä, ja on vielä pahempi olla pitkällään kuin pystyssä. Torkunkin nojatuolissa huopa polvilla, Bafusinia imeskellen ja KYLMÄÄ juoden. Kurkku niin kipeä, että lämmin / kuuma juotava aristaa, ettei voi nielaista. Ja "lohtupitelen" neuletta kädessä =D Pari silmukkaa puikottelen silloin tällöin !

Oikein rattoisaa viikonloppua kaikille !