Täällä kun yleensä kaksin miehen kanssa elellään  lapsosten lennähdettyä maailmalle, tulee heidän tullessaan kotimaisemiin eloa "vanhusten" elämään ja pilkettä silmäkulmiin *VIRN* Tänään tulevat molemmat puolisoineen ja nuorikin kaksi kissaakin. Niistä nuorempi ihan eka kertaa "mummolaan". Toivottavasti menee pitkä matka hyvin, vanhempi kisuli onkin jo tottunut matkustaja.

Syntymäpäiväjuhlat on tiedossa, Esikois-tytykkä täyttää JO 24 vee! Täytyy vain kummastella, mihin on aika kulunut =) Tänä vuonna hän saakin äiteen omin käsin tekemät lahjat. Trikookuteesta virkkaamalla vaaleanpuna-tummanruskeasävyinen matto:

671779.jpg

Hupsista, näyttää tosi epätasaiselta ....onneksi sentään (vähän) siistimpi oikeasti. Matolla kokoa 80x200 cm. Painoa en mitannut, kuteitakin ostin kaksi kertaa. Lahjana myös käsityökeskuksessa kutomani kaitaliina:

671783.jpg

Loimena puuvillaa, reunoilla tummanruskeaa ja keskellä vaaleampaa. kuteena vaaleanpunainen paperinaru =) Suunnittelin, että josko hän haluaisi nämä laittaa keittöön. Sävy sävyyn, tietysti *virn* Liinan mitat 35x150cm!

671781.jpg

Näissä juhlatunnelmissa meneekin pari mukavaa päivää ! Oikea synttäripäivähän Esikoisella on 22 pv. Silloin hän onkin töissä, kuten koko juhannuksen pyhät. Joutuu jo huomenna lähtemään pois, ja Nuorikkikin torstaina.

Mutta nyt odottelemaan kudin kädessä lapsosia saapuvaksi. Ja sitä ennen Miehen paluuta töistä. Vielä viimehetken herkut haetaan kaupasta. Tämän mamman kädet on niin kamalan kipeät, ettei puhettakaan leipomisesta eilisen siivoilun jälkeen.