Tätä vuotta on eletty jo muutama viikko. Ensimmäisen elelimme MotskariMiehen kanssa Tampereella. Lähellä tyttärentytär Viljaa (ja muuta perhettään *virn*) Kalustettu vuokrayksiö oli tuttu jo viime kesän kahden kuukauden lomailulta.


Eväsneuleena mulla oli sukat MotskariMiehelle:


Ja muutama kaulaliina:Meillä oli ilo ja onni käydä Viljan kanssa kolmisin "ulkona" muutaman kerran, siis hön + MotskariMies-ukki ja minä-mummu Reissut sujuivat hyvin :) Yksi etappi oli IdeaPark, jossa ihailtiin piparkakkutalo-kylää:

Kerrassaan upeita ja hauskojakin :)

Ennen lomailua tein muutaman kaulaliinan myyntiin. Ensimmäisessä kaksinkertainen lanka, valkoinen keinokuitu ja valkoinen Rose mohair, puikkona 10 pyörö. Virkattu reuna toiseen laitaan:


Toisessa samoin kaksinkertainen lanka, toinen tuota samaa keinokuitua, toinen oikein vaaleaa lilaa Rose mohairia(takavuosilta), puikkona 10 pyörö ja virkattu reuna. Lankaa näihin molempiin kului: yksi kerä mohairia (50g) ja keinokuituista vähän enemmän (80g, suunnilleen), yht, 130g.


Punaista Novitan Crystal-lankaa, patenttineuletta, puikkona 10 pyörö ja lankaa kului vajaat kolme kerää ( 280g).


Valkoista Novitan Crystal-lankaa, muutoin samat jutut kuin edellä :)Lankana punainen Novitan Wool ja punainen SandnesGarn Kitten mohair,puikkona 10 pyörö. Lankaa kului seuraavasti: yksi kerä mohairia ja 1½ Woolia (yht.125g)


Toiseen lankaan pujotin helmiä :)


Näinpä alkaa tämän vuoden langankulutus! Ja HUOM-huom: en ostanut lankaa Tampereelta, en edes käyny lankakaupassa *virn* Joo. MotskariMies oli käsipuolessa, ehkäpä juuri siksi. Tosin en ole hänelle puhunut mitään uudnevuodenlupauksestani olla langanostolakossa. Nauraisi vaan partaansa, mokomakin

Nautinnollista keskiviikkoa toivottelee -Lettu-