.....solmujen kanssa ;D Yksi kerä liukuvärjättyä mohairia uhrautui hyvälle aatteelle, ja siitäpä olen s-solmuja vääntänyt. Nyt jo voiton puolella, eli alkaa olla selkäytimessä ! Miten voikin noin yksinkertaiselta tuntuva juttu ottaa noin vaikeesti ? Yksi syyllinen on millintarkka laborantin ajatusmaailma: jokaisen lenkin olisi oltava Just se puolitoista senttiä. Ei mikään noin tai suunnilleen. No, en sentään ottanut mittanauhaa esille....jokaisen venytetyn silmukan kohdalla *virn*

Vauvanpeitto on puolivälissä ( Nuorikille tiedoksi: ei se kirjainjutska peittoon onnistukaan! Koskaan en tätä muista puhelimessa sanoa *virn*) ! Miehen sukat edelleen kesken (kerkee se saada ne myöhemminkin...hihi), tilauspontso alkutekijöissään. Toinen tilauspontso aloittamatta. Aikaa noiden pontsojen tekoon onkin ruhtinaallisesti: ennen joulua kun valmistuvat :D Hys-hys juttu on valmistumaisillaan. Ainiin, salomoninsolmut: mohairkerä kulunut puoleen. Ja tähän hässäkkään tuli vielä uusi MODA, jossa on monenmonta ihanaa huiviohjetta.

Keskustelua on näemmä syntynyt SNY:n tiimoilta ! Itse olen onnellisessa asemassa: olen erittäin iloinen oman SNY:ni pakettiin, ja ekstra-synttärilahjalähetykseen :D Tässä vielä todistajien läsnäollessa sanon: KIITOS sinulle SNY:ni !!!! Itse olen sitä mieltä, että eihän sitä kaikkia osallistumiskaavakkeeseen listattuja toiveita/haaveita ole "pakko" toteuttaa. Ei pysty, eikä liene tarkoituskaan. Mullekin tulla tupsahti sen kaavakkeen täyttämisen jälkeen uusi mieliväri: tummanruskea! Ja sikstoisekseen hassulta tuntuu, että joku paketin saatuaan alkaa yhteenlaskea paketin rahallista arvoa. Jos se sisältää muutakin kuin tikkarin *virn* Kirjoitan tämän nyt tänne omaan blogiini, koska tuntuu niin turhalta jauhaa anonyyminä tuolla toisaalla asiasta. Jos joku kokee kärsineensä "vääryyttä" niin rohkeasti pitäisi kirjoittaa asiasta omaan blogiinsa. Toivottavasti tästä EI nyt tullu liian kärkevästi sanaltu *virn* Menköön savolaisuuden piikkiin jos niin kävi.

Kukkakuva iloksi teillekin, viime sunnuntailta mummon.....eikäkun ( se vaikea sana ) anopin kukkapenkistä :D

861165.jpg

Ystävällisesti -lettu-