Uunissa roihuaa tuli, Nuorikin hoidossa olevat kisulit ihmettelevät sitä turvallisen välimatkan päästä :)

Katja heitti haasteella :

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

Tässä my random things:

1. Jään helposti koukkuun: esimerkiksi johonkin televisiosarjaan, tietokonepeliin, neulemalliin jota jaksan toistaa erivärisenä., blogaamiseen.....Onhan noita *virn* Onneksi tuollaisia, jotka eivät vaaranna terveyttä.

2. Kahvia on saatava heti aamulla. Vetelen sitä tyhjään mahaan muutaman mukillisen, sitten vasta olen herännyt.

3. Inhoan kauppojen tungosta. Joulun alla ja nyt ale-aikaan kartan ruuhkaa, enkä lähde ostoksille. Vain ruokakaupassa on pakko käydä, eikä lähikaupassa onneksi ole väenpaljoutta.

4. Olen sopeutunut elämään kroonisten kipujen kanssa. Kun joka päivä koskee (on jo vuodesta 2001 ast) niin ärsyynnyn jos joku valittaa ohimenevää, pientä kolotusta. Varsinkin aikaisemmin, kun olin vielä työelämässä akkavaltaisessa paikassa, teki joskus mieli karjaista "Suu kiinni" noille valittajille. Itse en oikeastaan valittele, harvoin ääneen asiasta mainitsen. Vain jos joku sattuu kysymään.

5. Olen auttamaton lankahamsteri :) Lankaa on varastossa, ja paljon. En tohdi edes punnita kaikkia *virn* Ja koko ajan tekisi mieli ostaa lisää, on niin kauniita värejä ja materiaaleja . Onneksi mulla on ystävä, jolle annan välillä varastoistani sukkatarpeita. Ja molemmille tulee hyvä mieli.

6. Poltan kynttilöitä. Aina ja paljon. Ainoastaan keskikesän helteisinä päivinä jätän sytyttämättä, mutta kesäaamuinakin tuikkuja palaa uunin päällä. Kaunista !

Haastan seuraavat mukaan:
Eila
Matleena
Pitsisukka
Marjut
Eikku
Tesa

Pihamaa oli eilen melko....oksainen *virn* Tuuli oli karistellut koivuista kuivat oksat :

2196622.jpg