......tällä kertaa Pirliinaa, onnittelut sinnepäin Hymy Ilmottele osoitetietosi s-postiini, jonka löydät tuosta sivulaatikosta !

Arvonnan suoritin niin, että tulostin vastaukset, numeroin ne ja pirautin Esikolle. Pyysin sanomaan jonkin numeron ja hän sanoa pamautti: 3 !

Kyllä, kiitos kysymästä, taivaalta tulee lunta täysin palkein. Niin että mikä kevät ? Eilen tuli TiTityyn klubilankalähetys ja tänään Ilun sukkalankaklubin viimeinen ( ja RUNSAS ) paketti. Senkin ilon oli aika loppua, mutta josko alkaisi uutta myöhemmin ?!?

Nuo kaikki langat on kuvaamatta, minut on täystyöllistänyt vakuutusyhtiöihin soitto. Ja jäähyt välillä ja sitä rataa. Just ennätettiin vaihtaa, siellä jo sekoiltiin selvässä asiassa, eikä osattu puhelimitse selvittää asiaa. Kun olin ensin yrittänyt toissapäivänä vimmatusti yrittää yhteyttä palvelunumeroon, sain vasta eilen jonkun "langan" päähän. Ihan sama jos olis jättäny vastaamatta, kun oli ihan onneton tapaus ! Hillitsin itseni, ihme kyllä *virn* Luonteeni kun ei ole kaikkein tasaisinta laatua, eh-eh ! Vasta äsken sain asiat kuntoon. Ja vaihdetuksi vakuutusyhtiön ! Onneksi ei ole tuota säännöllistä päivätyötä että saa hommat hoidettua. Eipä silti, ei ole säännötöntäkään työtä.

Minäpäs, oloneuvoksetar,  tartun puikkoihin Silmänisku

Ainiin, loppuun laitan kuvan Nuorikin kisuista. Ovat tässä piilosilla, vai liekö hippasta kun tassut välillä heiluivat *virn* Suloisia ovat !

1239969425_img-d41d8cd98f00b204e9800998e