Jo eilen iltapäivällä valmistui tyttösen kaulaliina:

419362.jpg

Mohairia meni 38 g. Leveys 14 cm pituus 120 cm, kuten oli toivekin. Lauantaina toimittelen perille.

Aamusta, ennen kurssille lähtöä neuloin lapaset valmiiksi. Ne vaaleanpuna-valkoiset Ailit. Enää langan päättelyt ja postitus =D Taitaapa jo nuorikki saavansa postia tällä vihjeellä. Kuvaa tulee huomenna, vaikka onhan noita Aileja nähty. Muistanpa sit itse millaisia värityksiä on tullut tehtyä tuohon malliin :)

Olipas ihan PLÄÄH yö, tai tarkemmin sanottuna aamuyö. Tuttuun tyyliin heräilin särkyihin vähän väliä. Käsikivut ovat pahentuneet aivan mahdottomaksi tällä kussilla. Vähäinenkin tietokoneen naputtelu näissä oloissa saa ne aikaan, ja fibromyalgiakipuja pahentaa, kun on koko ajan kylmää ja TO-SI vetoista.

Aamusta vielä nukahdin ja näin painajaista entisestä työpaikasta: menin sinne palkattomaksi, ei ollu pukukaappia, Yritin myydä vaatteitani siellä (?) ja tehdä töitäkin. Mikään ei pysynyt käsissä, kaikki keljuilivat minkä ennättivat ja ex-pomokin tuli kysymään että MITÄ sinä täällä teet.... Oli tosi paha mieli, kun heräsin. Siinäkin mielessä inhaa, kun kaikki oli unessa niinkuin oikeassa elämässäkin: työkaverit, ympäristö jne. Kaikki ihan saman näköistä. "Kotipsykologina" olen tullut siihen tulokseen, että AINA nään noita painajaisia, kun olen oikein SUPERkivulloinen !?!?

Ei ole mukava olla työttömänä, MUTTA jotain hyvääkin: ei tartte hakea sairaslomaa kun täällä kurssilla pystyn sentään olemaan. Viimeiset pari vuotta kun meni ex-työpaikassa niin, että en pystynyt kivuiltani siellä olemaan kokoaikaisesti. Lääkäri kirjoitti pätkän sairaslomaa ja sanoi, että käyt sitten taas kokeilemassa voitko olla töissä. Sitten otti pomo puhutteluun, kun vein sairaslomalapun :(

Vaikka aamulla olikin paha mieli unesta (?), niin olipa hyvä ettei tarvinnut lähteä lääkäriin, viedä sairaslomalappua ja olla HAUKUTTAVANA työpaikalla.

Viisas olisin ollut, jos olisin noussut kahvikeittoon neljältä niinkuin meinasin....olis jäänyt uni näkemättä.

Sorry tämä valitus, mutta NYT on mieli jo parempi.