Ensin tähän pakkasaamuun haluan hehkuttaa asiasta, joka ilahduttaa mieltäni ihan HIRRR-VEES-TI....Sain (omasta mielestäni) toissailtana vuosisadan IDIKSEN, koskien työharjoittelupaikkaani ! 

Kertaus: tällä "työkyky käyttöön"-kurssillahan on kaksi 4 viikon työharjoittelujaksoa, mielellään eri paikoissa.

No, apteekkiinhan kävin kysymässä jo ennen kurssin alkua. Ja pääsin. Toinen paikka oli vielä hakusessa, ensin mielin kirjastoon.En kuitenkaan saanut koko viikolla pomoa kiinni jolta kysyä JA sitten aloin miettiä muita vaihtoehtoja tältä kylältä. BLING, syttyi lamppu päässäni: entäs Käsityökeskus ?!?! Eikun eilen ruokiksella tallustelemaan paikanpäälle kyselemään asiaa. Ja...IHANAA-trallalaa, pääsen sinne :D Eli nyt kun teoriajakso päättyy ja alkaa eka työharjoittelu, menen Käsityökeskukseen. Se muuttikin juuri uusiin tiloihin; entisöityyn, vanhaan kunnantaloon. ( = vanha puutalo, tosi kiva paikka ).

Vähästä se "vanhankin" mieli ilahtuu , hihihi ! Erikoista (minusta) on se, ettei vissiin muut (yht.12 opiskelijaa) ole kyselleet vielä paikkoja. No, tämä kertonee malttamattomasta (?) luonteestani. Tai siis ONHAN se nyt hyvä, että asiat on ajoissa selvillä =)

Samalla paikanhakureissulla ostin sieltä pari kerää himoitsemiani lankoja:

411185.jpg

STEPistä tulee itselleni sukat, ja tekisi mieleni kokeilla Jaywalker-ohjetta. Pitää kyllä panostaa tosissaan, koska EN ole (vielä) neulonut "lontoon murteesta" olevasta ohjeesta. Ainakin Ullan Neulesivuilla näkyi olevan NEULEsanakirja. Joka tulee mulle tosi tarpeeseen : D Ja kuinka yllättäen: tekee niin mahdottomasti neuloa tuosta Fortissima-bamboulangasta (kolmio)huivi. Ja kokeilla jotain kivaa, uutta pitsimallia ;)

Purkuun meni valkea-vaaleanpunaiset "Aili"-lapaset....ääh, olisi pitänyt uskoa, että ohuemmasta langasta tulee kertakaikkiaan liian pienet.Tai olisi perusvärinä ainakin olla 7-veljestä. Oppia ikä kaikki ja taitaapa se tänään käytättää Halpa-Hallista seiskaveikka-ostoksilla : D Siellä on Novita-lankojen lähiseudun halvimmat hinnat. Yksivärinen aina 3,40 euroa / kerä ! Ja noiden käsityökeskuksesta ostettujen lankojen hinnoista ei sit puhuta yhtään mitään ; )