Huivi, tuo ikiaikainen ihastukseni, valmistui jälleen ! Tällä kertaa huovin sai Nuorikki. Malli ikisuosikkini: Ziinan Kevät-huivi :) Nyt huivin nimi passaa kuluvaan vuodenaikaankin.

P1070105.JPG

Kun kuvasin huivia etukuistilla kolmisen (nelisen?) viikkoa sitten, lunta oli vielä varjon puolella PAL-JON ! Nyt lumet on suurilta olisin sulaneet ja pääsee "harvennushakkuiseen" Silmänisku Etupihalla olevien syreenien aika lienee väistyä, jo viime kesänä oli havaittavissa kuivaa enemmän kuin elävää. Juuresta poikki olisi toiveeni....MotskariMies hakkaaa ja harventaa sitten niinkuin parhaaksi näkee !

P1070108.JPG 

Tässä huivissa lankana oli Ilun värjäämä 100% kainuunharmas-huivilanka !

P1070107.JPG

Kuosittelun jälkeen ei ollut enää kutittavakaan. Lanka oli miellyttävä neuloa. Plussana:  kipeät, nivelrikkoiset sormet pitivät langan tunnusta :) Puikkona muistaakseni (taas!) 4½ pyöröt. lankaa oli 2 vyyhtiä, pikkuriikkisen jäi jäljelle. Kulutus 101 g !

P1070109.JPG

Lankalauantai kuluu "langoissa", ajattelin vähän järjestellä lankojani....ja jos jonain kauniina päivänä uskaltaisin niin laskisin varastoni koon Silmänisku Päivällä ajattelin korkata kuistin neulekäyttöön, hih ! Raahaan penkin aurinoon, neule hyppysiin ja kahvimuki käden ulottuville - AAH-

P1070038.JPG

Aurinkoista päivää teille kaikille toivottelee -Lettu-