Tarina alkaa näin: olin menossa aamupäivällä apteekkiin. Sinne on yksi rappunen ylöspäin. Astahdin siihen oikealla jalalla, kuului vain pamaus, ja jalka lähti alta. Kipujakin tuli, mutta kaikkein kipein polven seutu oli (ja ON !!!), kun yritin kävellä sillä. Huidoin Miehen parkista, ajoi auton kohdalle ja kömmin sisään. Ajettiin suoraan päivystykseen. Siellä Mies talutti sisään, kestipä se matka kauan ja oli TOOOO-Si kivulias. Tuli ihan oksettava olokin, ja aloin vapista. Hoitsu paimensi huoneeseen pitkälleen. Toi kylmäpakkauksen polveen ja peitettä, kun oli ensin taituroitu kengät ja päällyshousut jalastani.

2010164.jpg

Näissä maisemissa makoilin, ajallaan tuli lääkäri tutkimaan, mutta ei osannut suoralta kädeltä sanoa yhtään mitään, mikä kivun aiheuttaisi. Kun oli ensin kysellyt, katsonut ja kopeloinut, tuli siihen tulokseen, että kotiin vaan ! Hoitsu laittoi tukisiteen, antoi kyynärsauvat ja uuden lääkäriajan maanantaille klo 13 ! Sitten kuulemma päättää  (tietysti eri lääkäri), että kuvataanko polvi, vai mitä......kiputilanne on ennallaan, eikä kärsi yhtään varata ! No, nyt sitten vissiin toivotaan lääkärin kanssa porukalla, että tapahtuisi ihmeparantuminen !?!?!

Sikäli pahaan saumaan sattui tämä episodi, että kirjoituskurssi on maanantaina ja tiistaina. No, ei auta itku markkinoilla, sinne en pääse mitenkään. Ainakaan maanantaina. Matkaakin on 60 km, ja vaikka Mies kuskaisi, en ennättäisi käydä kuin kääntymässä siellä.

Ihanaa, olin voittanut Susan blogiarpajaisissa, ja lisäksi minua on muistettu kahdeltakin taholta ( Anne ja Kiki ) tällä :

Pico y arte , LÄMMIN KIITOS MOLEMMILLE :)
Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
 
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
 
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
 
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.
 
Sallinette näissä olosuhteissa pienoisen mietintätauon maininnan eteenpäin antamisessa....paneudun asiaan huomenissa !