Viime kuussa valmistuivat:

TOUKOKUU                                                                            Vauvanpeitto,isoäidinNeliöillä,100%acryl,360g                                       Keväthuivi,NovitaBambinolanka,100merinovillaa,119g                          Keväthuivi,hapsuilla,beigevalkoinen,238g                                                                                           Keväthuivi,RondoVauvalanka,130g                                                    PikkulaukkuSimpukkavirkkausta,puuvillalankaa83g                                                                                                                                                            YHTEENSÄ 933g

On niin monta työtä edelleen kesken, ettei toukokuussa tuona enempää valmistuneita *virn* Korupajassa tein itselleni ranneketjun, kunigasketjua.

629025.jpg

Sairaus & kivut taas selättivät ja jouduin menemään lääkäriin. Sairaslomaa ensi keskiviikkoon asti, eli loput työharjoittelusta. Viime(kin) yö meni valvoen, nuo kivut....ARRGHH !!!! Sitten onkin enää viikko kurssia jäljellä: teoriaa, päivän virkistysmatka ja loppukeskustelut. Ja sen jälkeen eikun KESÄLOMALLE. Vai voikos niin sanoa työtön ?

AURINKOISTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE !