Nuorikin lapaset valmiina:

383253.jpg

Sama malli kun eilen niissä esikoisen valkoisissa, lankana ruskea Maija ja Kitten Mohair. (Mallina siis iki-ihana Aili, Ullan neuleohjeista) ! Zoomaan lähemmäksi.....

383256.jpg

...vielä ihan lähelle:

383257.jpg

Oikein väri on ekassa kuvassa, jostain syystä hanki(ko) loi liikaa valoaan näihin kahteen viimeiseen kuvaan, mutta haitannooko mittään, hihi ! Nyt on sitten Tyttärien joululahja-setit ihan valmiit, nämä lähettelen tänään kohti Kuopiota ja Tamperetta! Vahingosta viisastuneena aloittelen ensijoulun lahjusneulonnan tänä vuonna ehkäpä jo .....juhannukselta ???  Hihih ! Tarjuska kyseli, että onko nuo helmet ensin pujoteltu lankaan. Aivan oikein oivallettu, hihih, ensin pujottelin ne lankaan, ja sitten neuloin ko. paikkoihin. Ensinhän joutuu helmijonoa työntelemään eteenpäin, kun aloittelee työtä. Itse neuloin näissä ja myös valkeissa "rinsessa"lapasissa helmet nurjan silmukan kohdalla. Ilman senkummempaa ohjetta, mihin kohtaan.

Vielä tuosta Ailin-lapaset ohjeesta: syksyn mittaan, ennen oman blogin perustamista, lueskelin ahkerasti muiden blogeja! Joissain oli oikea buumi neuloa lapasia tuolla ohjeella. Enkä enää ihmettele miksi. Nyt päässäni pyörii toinen toistaan ihanampia väriyhdistelmiä: tummanruskea-vaaleanpunainen.....musta-turkoosi.....valkea-tummanvioletti/luumu....LÄÄH-lääh, olisihan tuota idistä ihan ähkyyn asti jo pelkästään noissa saman mallin lapasissa ! Onneksi meidän perheeseen kuuluu KOLME naista, joilla ei koskaan ole liikaa lapasia / kaulaliinoja / kolmiohuiveja / pipoja....ja muita asusteita :D Ja noista asusteita muodostuvia settejä ! Mutta nyt on menossa pitsikämmekkäät itelle, ajattelen jo 19.päivä alkavaa kurssia ja siellä oppitunnilla kuitenkin palelevia käsiäni ! Lankana noissa on farkunsininen seiskaveikka.