Mutta ei olla taikauskoisia, vaikka postista ei tullutkaan mitään kivaa: taannoinen lääkärissäkäynti asiasta, etten voi jatkaa apteekissa työhajoittelua poiki lausunnon ja LASKUN 27 € ! Vähänkös pyörähti silmät päässä, ja päivä pilalla.... Kävin selvittelemässä asiaa, ja onneksi työvoimatsto maksaa sen. Hehän sitä lausuntoa olivatkin vailla, että on todistus ettei tule mitään epäselvyyksiä. Helpotuksen huokaus !

Viimeisellä  työharjoitteluviikolla sain väkerrettyä pari ranneketjua. Rinkelihelmiä ja ankkuriketjua.

514259.jpg

Sekä uutta myös kuninkasketjusta ranneketju. Tämä on niin kiva, että haluaisin itsellenikin ! En ole kaulakääty immeisiä :) Ahistaa valtavasti, lyhyt- ja paksukaulainen kun olen *virn*

514262.jpg

Myymälän miljöö on aivan ihastuttava. Kalusteet oikeasti vanhoja, isoisän peruja:

514254.jpg

Lopuksi vielä TUUNAUSTA * virn* Eli minun laborantin ammattisormus, jota en ole pitänyt lainkaan:

507893.jpg

Se sai uuden kiven. Mutterisysteemi poistettiin kokonaan, ja tilalle laitettiin soikio granaatti:

514247.jpg

Olin tässä apuna, eli kun kulta oli sulatettu, valssasin sen tangoksi, ja laskin ( neuvojen mukaan., hihih) kuinka pitkä sen pitää olla jne! Itse kiven istutuksen ja kehyksen teon teki itse kultaseppä. Korvausta vastaan, tietty.

Violetti Kevät-huivi on pingotuksessa. Siitä tulikin I-S-O, kuten suunnitelmissa olikin. Vinkki (itselle) vastaisuuden varalle: Reunan ensimmäisen silmukan EI tartte olla niin tiukasti neulottu !!!

Arvonta-aikaa vielä 5 tuntia, käyhän jättämässä edell.postaukseen kommentti, niin olet mukana.

Oikein mukavaa kevätviikonloppua kaikille !!!