Sain haasteen Tintskulta ( Puikot,lankaa ja minä;) - blogista) !

Sori, en osaa linkittää noita .....( sen "saa" neuvoa joku, joka osaa ja haluaa, hihi ) !

1. Sävy-sävyyn pukeutuminen. On melkein PAKKO olla laukku, pipo, lapaset/hanskat, kaulahuivi sävyä :D Kesällä, pusero/paita, laukku ja kengät.

2. Luulen välillä ( tai useastikin ) olevani paljon nuorempi....about parikymppinen. Vain raihnainen ruumiini muistuttaa ettei asia suinkaan ole niin.

3. Jään tosihelposti koukkuun eri asioihin. Uusimpana tämä blogi-jutska :D

4. Minua ei haittaa pölyt tai sotkut kotona. Puhaltelen enimmät pölyt näkyvistä ja jatkan käsitöiden tekoa kaikessa rauhassa.

5. Rrrrrrrrakastan olla miehen moottoripyörän kyydissä. Meistä se ei ole ollenkaan outoa, mutta monista kyllä...jotkut naiset ei vaan voi ymmärtää ettei mua pelota ;)

6. Yltiöpositiivinen elämänasenne. Joskus se yllättää itsenikin: sitä ei ole lannistanut puolen vuosikymmentä jatkuneet päivittäiset ( ja öiset ) kivut, ei irtisanominen töistä. Joskus kyllä pinnaa kiristää...mutta ei sitä vaan jaksa olla suu mutrussa :D

Haastan mukaan :

SatuJana (Satuja todellisuudesta-blogi) , Nasuttaja74 ( Ei makeaa mahan täydeltä....-blogi) ja Tarjuska (Elämä on elämää-blogi) ja...ja....kaikki jotka vain haluaa napata haasteen mukaansa :)