Eilen se sitten iski, langan koolausinto :) Pois alta oksat ja männynkävyt, kun porhalsin keittiöön. Johan noita KoolAid-pusseja on tullut viime elokuusta asti pyöriteltyä ! Ensin pataan pääsi valkoinen Kamena:

1406355.jpg

Seuraavaksi kellui kattilassa luonnonvalkoinen Nalle :

1406360.jpg

Ja lopuksi kaksi 50 gramman kerää (vyyhditettyä) beigeä "reumalankaa" (schoeller-stahl WOLLFRAUEN ) :

1406365.jpg

Kovin on punavoittoista, hmphf ! Eihän mulla ollu aavistustakaan, mitä värejä missäkin pussissa on, kun kahmin näitä Jari Mäen putiikissa. Tai siis: sivistyneesti selailin  mitä ostaisin *VIRN* Nyt varmastikin saan ainakin neulottua tuosta reuma-langasta viimein sukat itselleni. Kun se on beigenä  vuoden vaihtanut  paikkaa korista kaappiin, muovikassin kautta takaisin neulekoriin. Tiedä sitten onko langan hyvät ominaisuudet liuenneet kuumaan veteen. Yllätys oli se, että miten nopeasti väri imeytyy lankaan. Ja se, miten hidasta on kerästä vyyhdin tekeminen ylösalaisin käännetyn keittötuolin jalkojen ympäri.

Ensin nuo kaikki oli omasta mielestäni karmean näköisiä !!!! Tuo punaisen paljous ehkä sen teki ? Tänään on sitten vuorossa keriminen, ja varmasti tekee heti mieli tehdä mallitilkutkin :)

Jatkoin arvonta-aikaa tämän kuun loppuun asti. Mullahan on silloin maanantaina 31.3 se ällö mahan tähystys, eli letkun nielentä.....YÖK ! Jahka sieltä sitten kotiudun, on arvonnana aika :)

Oikein leppoisaa alkanutta viikkoa ! (Ainiin, eilenhän se maanantai olikin....)