1240549432_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos kaikille kun puhalsitte pipiini *virn* Tiistai ja pari päivää sen jälkeenkin meni koipi koholla, kylmäpussit seurava ja tulos : polvi on melkein ennallaan. Tokihan pitää vielä varoa, mutta sisällä kävelin jo eilen ilman kyynärsauvaa :) Tänään menen vielä kontrolllikäynnille, varmuuden vuoksi. Ja senkin takia, että olen survonut Glucosamin-reseptin niin hyvään talteen ettei löydy mistään ! Tabut loppuivat ja uusia tarvitsen joka päivä otettavaksi.Pyydän uutta reseptiä, joka toivottavasti ei katoa olkalaukusta ennen apteekkiin menoa, heh !

No, eilen innostuin pyykkäämään kun oli niin aurinkoinen päivä. Istuskelin myös tovin takaterassilla auringossa. Neuloin ja purin. Vaihdoin lankaa lennossa, ja sama rumba jatkui *virn* Tuskastuin itsekin tuohon, etten pysty päättämään mikä lanka olisi passelein ja mikä malli siihen....Onneksi tilanteeseen tulee tänään apua = Esikko tulee kesärenkaiden vaihtoon ja samalla lupasi avittaa äiteetä pähkäilyssä !!!! Pitäisi siis löytää maailman kaunein malli, joka olisi myös helppo telkkarinkatsomis-neule. Pitkulainen ja leveähkö hartiahuivi. Huivi tulee itselle Erittäin Tärkeään elokuiseen juhlaan.

Viime syksynä Motskarimies innostui istuttelemaan kukkasipuleita pihallemme. Olin tietty mukana, mutta aloite tuli häneltä. Olin sangen epäileväinen : "Myyrät ne syö tai joku muu otus tai mätänevät sinne kun on vaan satanut..." Ainakin osa niistä on säilynyt ja nostavat jo päätään:

1240549238_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Piristyneenä - Lettu -