Eilen postilaatikossa odotteli tämän kuukauden SNY-paketti Nauru Itellooni olikin ollut oikein topakka ja survonut lähetyksen postilaatikkoon. useinhan ne eivät vaivaudu sitä tekemään vaan hyvinkin herkästi jättävät lapun, että on noudettava postista. Siispä kiitokset nimettömälle postin kuljettajalle !

Ja asiaan; olipas taas nin mun mieleinen paketti :) Kivasti keksitty jokaiselle kuukaudelle oma värikoodi. Tässä kuussa se oli violetti:

P1070068.JPG

Hauska kirja ja saan suunkin makeaksi :) Suloisen pehmoista lankaa viisi kerää:

P1070072.JPG

P1070079.JPG

Ihan ensimmäiseksi aion virkata itselleni kämmekkäät ja varmaankin lopuista jonkimoisen kaulan lämmittimen :)

P1070076.JPG

Kaunis väri, pehmoinen lanka = huippua :)

P1070074.JPG

Iso kiitos SNY:lleni, osaat kyllä ilahduttaa paketeillasi Nauru

Piipahdimme Nuorikin luona MotskariMiehen loman alkajaisiksi. Sinne vein mennessäni Nuorikille neulomani kolme huivia, tulevalle perheenlisälle palmikkoneuleisen vaunupeiton ja hupullisen makuupussin. No, kuinka ollakkaan olin niin tohkeissani, että nuo kaikki jäivät kuvaamatta. Jahka tästä suoriudun uudelle kyläilylle niin sitten pitää muistaa kuvauksetkin :)

Fibrokivut on olleet lamaannuttavia, jalkapohjatkin NII-IIN hellinä ettei tee mieli ulos kävelemään....huolimatta kivoista, keväisistä ilmoista. Huoh ! No, elämä on....Istun sit sisällä hyvillä mielin ja neulon - AAH -

P1070034.JPG

Aurinkoisia kevätpäiviä toivottelee -Lettu-