....ja sen myötä palailee arkiset asiat mieleen.


(Seuraavassa ei ole käsityöasiaa, vaan MARMATUSTA !)


Arkisten asioiden tiimoilta soittelin oman kylän terveysarvauskeskukseen ! Kuinka ollakaan, verenpainetta nostatti.....Kyselin, että eihän vaan ole huomenna verikokeissa käynti ja terv.hoitajan vastaanotto. Äkkiarvaamatta se aamulla pälkähti päähäni, IIKS. Varatut ajat on tietenkin lapulla, mutta kotona. Ja Puoliso töissä jne.
Ensin oli mies(!)sairaanhoitaja puhelimessa: pähkäili ja tuskaili = "ei näy, ei täällä ole mitään merkintöjä" jne. Varmaan vartti meni, kunnes sanoin että otatko selville ja soitat sitten mulle, kun taitaa tulla triljoonan euron puhelinlasku......
Kohta soi puhelin, potilastoimistosta soitti täti. Ja TOTTA, siellä EI ollu kumpaakaan varausta. Ja totisesti, JOS en olisi hoitanut ihan ite asiaa potilastoimistossa livenä, nokakkain tätösen kanssa, niin luulisin että olen nähnyt UNTA.
Sovin asian nyt niin, että soitan molempiin paikkoihin ihan ite, ja varaan ajat ihan ite, ilman välikäsiä *virn*
Vaan senverran heräsi pikkuinen piru sisälläni, että kun menen terv.keskukseen seuraavan kerran niin takuulla menen potilastoimistoon sen lapun kanssa, jonka sain varattuani nuo olemattomat ajat ! Kehystäkööt sen vaikka seinälle *virn*
Mutta olipa onni että soitin: jos ne kuvitellut ajat olisi ollu ensiviikolla niin turhaanpa olisin terv.keskukseen menny !

Viime viikolla kävin näiden kipukoipien kanssa päivystyksessä, toiveenani saada edes hetken helpotus kipupiikin muodossa. Niinkuin muutaman kerran aikaisemminkin. No, tämä tämänkertainen nuori mieslääkäri sanoi: " En kyllä voi teitä auttaa", sen jälkeen kun olin kertonut koko sairaskertomuksen ja lääkkeeni.
Tutkihan se: metrin päässä istui tuolilla, käski näyttää polvet. Vetäisin housuhameen lahkeet ylös ja sieltä se arvon tohtori kaukaisuudesta tiiraili: " Ei nuo turvoksissa ole ".
Itse asiassa jo meno sinne päivystysvastaanotolle oli ikimuistoinen: hoitaja ohjasi sisälle huoneeseen ja tokaisi : "Mikäs niissä jaloissa NYT on ?" Ehkä en mene enää päivystykseen kuin kilon paloina !!!

P7250001.JPG

Mutta olen unohtanut hehkuttaa asiaa: puoliso sanoi että mulle on tullut PAKETTIkortti, SNY:n lähetys odottaa postissa. Kylläpä helmat paukkuu, kun maanantaina sen kiirehdin hakemaan !!! Kivaa Nauru
Ja edell.kirjoituksen kommentilootassa oli viesti anonyymiltä: ihan hirveä uteliaisuus heräsi KUKA on kyseessä, ajellut ohi ja ajatellut minua *virn*

Toiveikasta torstaita toivottelee - Lettu -