Mikä ei tapa, se vahvistaa ! Eli täällä jatkan entiseen malliin :) Päätöntä höpinää sieltä ja täältä, välillä jopa tien päältä ! Ehkä väliin käsitöitäkin *virn* Niitähän ilolla ja ylpeydellä esittelen (mokomiakin.....)!

Ja eikun tien päälle. Naapurikaupungissa, tänään, aurinkoisena kesäpäivänä:

1772163.jpg

Velj`mies-patsas olikin päässyt vaahtokylpyyn :) Takana olevan kauppahallin ovesta säntäsin lankakauppaan. Mukaan sieltä tarttui ale-lankaa:

1772186.jpg

Nämä haluavat muotoutua Salomoninsolmuilla huiviksi. Jotain hys-hys juttuakin ostin SNY:lleni lähetettäväksi. Kahvihetki kruunasi päiväretken:

1772203.jpg

Gluteenitonta mansikkapiirakkaa, laktoosittomalla maitokahvilla. Sellaista se nykyään on, meikäläisen eväs. Mutta hyvvää oli !

Muutakin mukavaa päivässä oli : kiitos SNY:lle ilahduttavasta Postiivareiden nettipostikortista ! Tiinalta ostamani sukkakirjakin tuli tänään (ensiesittelyssä huomenna, vain täällä ).

Jaa, olikos muuta.....No olihan sitä:  Kaiken tohinan jälkeen onkin aika pitää ARPAJAISET !!!!! Arpajaiset sen takia, ettei rahani riitä lähettämään jotain kivaa teille kaikille, jotka olette tsempaneet kommentein ja s-postein. Mutta kaikille tahdon sanoa : LÄMMIN KIITOS ! Osallistumisaikaa arpajaisiin on....no, jonkin aikaa *virn* Useita päiviä kuitenkin. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä kommenttisi tähän kirjoitukseen. Mitään en tälläkertaa utele :)

Jaksellaan :D