....hih-hah-hih ! Polvesta siis. Lääkäri väänteli ja käänetei, otatti röntgenkuvat edestä ja sivulta. Niissähän ei polven nivelkierukka näy, mutta muut mahdolliset viat olisi näkyneet. Eli polven nivelkierukan pientä repeämään epäili. Tukisidettä voi käyttää, mutta vain lyhyitä aikoja. Keppejä voi käyttää, ainakin näin alkuun.

2016318.jpg

Vielä ei tähystetä, koska vamma on niin tuore. Kuulostellaan, koska jo tänään oli vähän parempana. Jos/kun  repeämä on pieni, niillä on tapana parantua itsekseen. tai sitten ei *virn* Kaksi viikkoa toipuilua, lepoa jne, ja sitten uusi käynti jos tilanne ei ole tästä kohentunut !

VAROITUS : TitiTyyn lankaklubin sisältö oli to-si ihastuttava :

2016337.jpg

O-Woolistä tulee itselleni palmikkokämmekkäät, ja tuo tummanruskea, ohuenohut bambu päätyy varmasti huiviksi :) Tilasin ekstraakin, mutta ne on tuonne hys-hys puolen töihin meneviä ihanuuksia.

Pääsen huomenna kirjoituskurssille, vaikka olen liikuntarajoitteinen. Niin lääkäri lappuun kirjoitti, ja muutaman puhelun jälkeen selvisi että saan ajella taksilla jonkun muun piikkiin *virn* Onnekseni olen niin utelias selvittelemään asioita, enkä enää tässä elämäntilanteessa arkaile kysyä mitään. Keneltäkään !

Mitä mainiointa syysviikkoa teille kaikille !