Nyt on poikavauvelin pikkupeitto valmis; vaunuihin tai laittialle köllimiseen tai ihan mihin vaan :)

555155.jpg

Oikeasti peitto on ihan särmästi kantikas....pikkuisen on muori toheloinut petaamisen kanssa *virn* On päiväpeiton alla täkki mytyssä. Kokoa vauvan peitolla 70 x 70 cm ! Lankaa kului 360 g. Olisi saanu olla koukku suurempi, mulla oli vyötteen suosituksen mukaisesti nelonen. Olis jo pitänyt tähän ikään oppia, että mun tiukka "käsiala" tarvitsee paksumpaa käteen. Höyryttäminen onneksi korjasi tilannetta, eli pehmensi peittoa. On kyllä paksuhko. mutta lanka valinta kävikin suit-sait-sukkelaan, sen kummempia miettimättä. Muuta kuin väriä: Valkea lanka on Lidlin Sportimoa (100% polyacryl) Ja sinisävyinen Marks&Kattens Carolina (100%acryl).Konepestävää sorttia.

555156.jpg

Sinisessä langassa on kolme eriväristä säiettä: valkoinen, kirkkaansininen, ja tummansininen. Palat virkkasin taas (laiskuuttani?) samalla yhteen. Niinhän teen kyllä aina, se on helpointa. Kauhistuttaa ihan iso kasa yhteensirkattavia paloja. HUI ! Tammikuussahan tein tyttövauvallekin peiton (esikoisen kummitytölle). Siinä oli lankana valkeaa Nallea ja vaaleapunasävyistä NalleColoria. Siitä virkkasin suuremman.

*MUOKS* maanantaina ! Kuvan siitä näkee Arkistosta, tammikuun kohdalta löytyy. En osannut sit linkittää suoraan siihen kuvaan. Pystyneeköhän niin edes tekemään ?

Huhtikuun langankulutukseni oli 1 kg 83 g !

Eedittiä ehtoolla: vielä lista huhtikuussa tehdyistä töistä:

HUHTIKUU                                                                                   Keväthuivi,violettilanka,220g                                                                                                                 Keväthuivi,kirjavaGedifralanka,245g                                                                    KeväthuiviBambooLanka,158g                                                                                  Clapotishuivi,PilviLanka,248g Rajakarjalahuivi,PilviLanka,212g                                                                                                                                                        YHTEENSÄ1kg83g