Viimeisimpänä valmistui Nuorikille poncho:

699749.jpg

Ohje uusimmasta Novitasta. Tässä lankana Novitan Tennesee ja hapsut tehty myös,toiveen mukaan. Oli mukava virkata, palat liitettiin samalla toisiinsa, viimeisellä kerroksella.

699747.jpg

Tässä kuukaudessa valmistuneet:

KESÄKUU                                                                       KaitaliinaSimpukkavirkkaustaPuuvillalankoja242g                                                                          KevätHuiviNovitaButterfly280g                                                                                             SukatOlgamallillaAustermannStepLankaa75g                                                                       Kamerapussukka,langankulutus10g                                                       Kamerapussukka,langankulutus18g                                                                                         SukatOlga-mallilla,lanka:GedifraCottonSocksColor85g                           KukkapalaPonchoTenneseestä,385g
YHTEENSÄ1kg95g

Nää lähtee tänään tänne, motskari-kokoontumisajoon. Mies pääsee puolilta päivin töistä, jolloin heti startataan. Mulle "jäi" pakkaamisen ilo, pyörä on lastattu valmiiksi kun Mies saapuu. varattiin kuitenkin mökki, koska lupaili epävakaista. Ei ennää vanhaa innosta telttailla kuin takuuvarmalla poutakelillä =) Huomenna tukka putkella takaisin, koska Miehellä on iltavuoroon meno. 

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille =)