Eilisessä, kesäisessä säässä ulkoilutin uusimpia ostoksiani ! Ensin Ilun puodista tilatut ihanuudet :

1646142.jpg

1646143.jpg

1646144.jpg

Tässä ei ole ihan kaikki, koska joistain tulee hys-hys juttuja tyttärille joululahjaksi. No ihan totta, luitte oikein, jouluksi *virn* Nuo kaksi alimmaista vyyhtiä pääsee puikoille elokuussa. Muotoutuvat omaksi huiviksi, jollain mallilla jota en ole ennen tehnyt. Liityin Team Finland Neuleolympialaiset 2008 -joukkueeseen :) Liity sinäkin täällä !

Viime viikolla ostamani lohtulagat ja pyöröpuikot ovat tässä :

1646140.jpg

Elämäni ensimmäiset ( ja kalliit ! ) Norot ja bambupuikot. Näistä on jo tulossa kaulaliina. Arpakin suosi taasen, ihmeen usein tänä vuonna voitto onkin osunut kohdalleni :) Tällä kertaa keväällä neuleblogeissa esillä olleessa gradukyselyssä. Valitsin palkinnokseni tällaista lankaa. Värin takia, sekä siksi että mulla on tätä jo 4 kerää entuudestaan :

1626272.jpg

No eipä mulla muuta....paitsi että tilasin Muori Mennikäiseltäkin lankaa. Ne odottavat vielä postissa, koska kotiuduin perjantaina siihen aikaan etten ennättänyt postiin. Tai olisin ennättänyt, mutta matka on liian pitkä tallusteltavakseni, kun olisi ollut kantamuskin kädessä. Eli huomenna heti aamusta haen paketin postista :)

Nautitaan sateisesta sunnuntaista käsitöiden ääressä !