Vuosi lisää mittariin tupsahtaa tänään. Kilometreistä ei tietoa *virn* Mies ja Tyttäret lahjoivat TAAS niin ihanasti ja kyllä sitten keksivätkin mieluiset lahjukset :D Muutes Nuorikki : ihan täydestä meni se akupunktiokysely....."Kaverilleni tätä kyselen...." HIHIH ! Eli pahimpiin kolotuksiin pääsen useammalle akupunktiokäynnille Lämmin kiitos tätäkin kautta, Tyttäret :) Turkoosi magneetti-rannekorukin on I-HA-NA ! Naisen ikäähän ei passaa kysellä, mutta minä oon jo niin vanha (?), ettei ennää hetkauta mihinkään: vuosia tuli täyteen viisikymmentäyksi (=51) !

Olympiasukat valmistuivat, ja ensimmäisen kerran kaipailen sukanpingottimia !

1822828.jpg

Koko on omaan tassuun passeli, mutta taidan jättää lahjakorin täytteeksi. Lankana Ilun värjäämä bambu-silkkisukkalanka. Oikein ihanaa neulottavaa ! Tätä jäi vielä toisiinkin sukkiin.....tai lapasiin, sormikkaisiin, pipoon tai sen sellaiseen. Malli: Paraphernalia ! Kiitos Käsillään-blogin Tainalle kivasta ohjeesta :) Minähän tykkään ihan hirrrrr-veästi  neuloa palmikkoa.

1822829.jpg

Kuten huomaatte, pingottimille olisi käyttöä !

Nyt on meneillään kolme "anna hyvän kiertää"-juttua, ja huivivaihtoonkin yksi jutska *virn* Mielessä pyörii jo joululahjaneuleet, sekä muutama kaulan/hartialämmitin joita pitäisi kokeilla. Ohje "omasta päästä"? Jo on aikoihin eletty.

On ihan okei, että sanoitte omia mielipiteitänne vuodatuksesta ja bloggerista ! Niitähän olin niinku vähä vaillakin :) Kyllä tämä vuodatus on mun kotini. Tosiaan, mihinkäs kiire tässä valmiissa maailmassa on ? Jos joskus tökkii, niin tökkiköön.

Aurinkoista viikonloppua teille kaikille :)

861165.jpg