Jo joskus syyskesällä aloittamani huivintekele on valmistunut. On ollut omassa käytössä ja hyväksi todettu :) Lankana kesällä  Wool Girlistä, tilaamani 100% Superwash Merino, väri Cleopatra. Meni koko 100 gramman vyyhti. Ohjeena Virkun Auringonkukka-huivi , tällä kertaa suorakaiteen mallisena.

2092984.jpg

2092988.jpg

2092992.jpg

Näin alustalle levitettynä huivin leveys on hiukan yli 30 cm, mutta on kaulassa oikein kiva kun silloin venyy pituutta ja tietty kapenee samalla.

Ei, ei mulla tosiaankaan ole ollut nyt mikään turbovaihde päällä.  On näitä puolivalmiita lojunut nurkissa aika monta ja nyt samaan aikaan valmistuvat. ja puolivalmiita piisaa edelleen *virn* Ja uusia haluasin taas aloitaa, ja mikäpäs minua estääkään. Kun ei enää nuo keskeneräiset ahdista. Olen huomannut tällaisen tyylin sopivan itselleni, että voi lennosta vaihtaa käsityötä. Neuloin viikonloppuna (vielä viimeistelemättömän) kaulaliinan joululahjaksi. Silloin ajattelin että kerrasta teen se valmiiksi. Kylläpä alkoivat tympäistä ne palmikonkierrot 160 cm pituisessa työssä.

Nytpä tämä oloneuvoksetar hakeutuu taas mieliviihdykkeensä pariin. Arvasitte varmasti että neulomaan :)