Siis JOS mulla on muka liikaa laukkuja ja kenkiä tai neulehuiveja, niin Miehellä on liikaa kelloja *VIRN* Saa kyllä loput siirrellä kesäaikaan ihan ite, kun tulee töistä. Olikin tänä aamuna hänellä lentävä lähtö....niin paljon kun puhetta olikin viisarien veivaamisesta, se jäi illalla tekemättä ?!?! Hän sinkoutui (kirjaimellisesti) aamulla sängystä ja höpötti " eikös niitä kelloja pitänyt siirtää..." Sitten hampaanpesulle ja menoksi. Lähtee normaalisti kaksikymmentä yli viisi, ja nyt kello oli TÄTÄ aikaa jo kahtakymmentä vaille kuusi ;) Ei onneksi enempää.

Eilen lankaostoksilla, ensin Lidliin:

470238.jpg

Tuon keskimmäisen musta-harmaasävyisen toi Mies jo maanantaina. PYYTÄMÄTTÄ (!) Alkaa jo oppia tavoille =) Eikä ole "koulutusta" takana kuin 31 vuotta =D Laitimmaiset ostin siis eilen. Näille millekään ei ole vielä suunnitelmia, mutta kun on kesä tulossa niin puuvillalangoille on menekkiä.

Ja Anttilasta tarttui mukaani:

470241.jpg

Näille on jo osoite, eli isoäidin neliöistä uusi kesänuttu tälle tuolille:470951.jpg

Toisaalta epäilemättä kuitenkin.....olisihan noihin neliöihin ollut pikkukerä, langanloppuja, mutta tälläkertaa nyt näin.

HuiviHYSTERIAA, osa 4: ei sitten tulekaan nyt violetista Veto-langasta minkäänlaista huivia. Syssymällä sitten, nyt aloitin kirjavasta Gedifasta kevät-mallilla "juhla"huivia. Tuo Veto on niin villaista, että ei siksi siitä nyt halutakaan tehdä. Vaaleapunaista Tenneseetä pyörittelen joka päivä käsissäni. Ilmiselvästi SE haluaisi Sagittaria-huiviksi, mutta riittäneekö....Yhdessä kerässähän on 100g, n.214m ! Riittääkö yksi kerä siihen viimeiseen mallikertaan ? Vaiko vähemmän. Vai....No, ei vaiteskaan enää mitään kysymyksiä *virn*

AURINKOISTA SUNNUNTAITA teille kaikille !!!!!

Ps. Mies kävi jo eilen motskaroimassa 60 km. En "uskaltautunut" mukaan, oli vain 8 astetta lämmintä (varjossa) JA  kipuilut sellaisia, että olisi ollut vaikeuksia kiivetä kyytiin :(