....esikoiselle Aino-pipo (kuvaa aiemmassa postauksessa). Vaikka levennyskohdassa olikin (minua) häiritseviä reikiä. Hän tykkäsi, että ne oli ihankuin tarkoituksella tehtyjä :) Samalla kun kävimme, oli "sovituksessa" samasta langasta perus-verkkoa virkattu kolmiohuivi. Toiveena oli ettei tulisi liian suurta. Sepä olikin jo sopivan kokoinen, eikä halunnutkaan hapsuja. Eikun parsinneula käteen ja langan päättelyyn. Sinne jäivät pitoon heti, eikä kuvaakaan ole.

Muuta valmista:

374523.jpg

Ystävälle yllätykseksi ystävänpäiväksi Fifi, Vuorelman Veto langasta. Ei suuren-suuri, mutta itsestäni sopiva vaikka kaulahuiviksi takin kanssa kaulalle, ei hartioille. Lankaa ei ollut enempää :)

Sekä nuorikille lapaset, ekat Ulla-neulelehden Aili-mallilla:

374524.jpg

Tänään lykkään postin kuljetettavaksi !

Pakkanen paukkuu taas nurkissa. Mies on töissä ja minä aloittelen kotitontun hommia, eli uunin lämmitystä. Siunattu aravalaina-säännöstö, joka määräsi silloin vuonna 1987 jolloin rakensimme, että pitää olla sähkölämmityksen lisäksi varalämmitysjärjastelmä. Meillä on vuolukiviuuni tuossa avoimen olohuone-keittiösysteemin puolivälissä! Todella mukavaa lämpöä luo ympärilleen !