Hmm, kummia kuului "kyliltä".....olipa ex-työpaikassani löydetty blogiini. No, ei siinä mitään, meni vain ilo tästä blogaamisesta. Ei täällä suuren suuria salaisuuksia olekaan paljastettu. MUTTA mulla oli jonkin aikaa oma blogi sairaskertomuksilleni ! Sinne oli tiensä löytänyt eräs utelias, jolla ei vissiin ole omassa elämässä tarpeeksi.....elämää ! Koin sinne kirjoittelun hyväksi, terapeuttiseksi, ja antoisaksikin. Siitä en täälläkään huudellut, sen oli ihan mun oma juttu. Se oli julkinen, tiensä sinne löysi moni ihana ihminen. Moni samoissa tunnelmissa oleva. Moni, joka vertaistuellaan auttoi. No, nyt niitä asioita sitten puidaan ex-työpaikallani. Puidaan, kauhistellaan, ja ollaan tyytyväisiä siitä, ettei omalle kohdalle osunut sairauksia. Ei sairaslomia, ei leikkauksia, ei vuosikausien jäytävää kipua ja kolotusta. Ei irtisanomista.

Tätä käsityöblogia pidän tässä osoitteessa tänän syksyn SNY-kierroksen ajan. Sitten siirryn muihin maisemiin, tai itse asiassa aloitan muuttamisen jo piakkoin. Ensin ainakaan EN tee siitä julkista. Tympäisee niin tuollainen ihmeellinen, kostonhimoinen toisten asioden tonkiminen.

Haluaisin kuitenkin käsitöiden ohella kertoilla jotain muutakin. Muutenhan tästä tulisi vain luettelomainen, lankojen ja valmiiden töiden listaamispaikka. Sitäkään en halua. Kääk, nyt sitten pitää omaksua "uusi henkilöllisyys", uudessa osoitteessa ja nimi uudelle blogille !

Hei, jos teistä joku haluaa saada tietoa siitä uudesta blogistani heti-äkkiä kun olen aloittanut, mua voi lähestyä s-postilla ! Siihen toivon kuitenkin sinun omaa nimeäsi ja osoitettasikin.  Se on vain pahanilkisten ihmisten karkoittamiseksi kannoiltani. Paluupostissa saat uuden blogini osoitteen, jahka sen aloitan !

Lopuksi mukavampiin asioihin :) Kävin kaupassa, Ilun putiikissa :

1767184.jpg

EDIT ehtoolla : Kiitos kaikille ihanille blogiystäville ! Asiaa mielessäni vatvottuani päätin kuitenkin jatkaa näissä samoissa maisemissa. Kiusallanikin *virn* Säilytän kaikkien s-postilla lähestyneiden viestit, ja tarpeen tullen ilmottelen uudesta blogista. Juttujeni aihepiiri täällä kyllä kaventuu, käsitöitä vain. Ainakin jonkin aikaa :) Mutta näillä eväillä eteenpäin !