Kiitos ja niiaus Baktus kommenteista :D Oi, niitä on aina niin ihastuttava lukea Nauru

Olen poiminut ensimmäiset syksyn sukkasadon sukat, ne kiikutan myös Heinälatoon. Langan väri on niin syksyisen valloittava, että valikoitui heti puikoille :

10.9.2009%20022.jpg

Tämä lanka ennättikin marinoitua vuoden, ostin viime syksyiseltä H:gin reissulta. Niin, Savisuti, sieltä Hakaniemen hallin lankakaupasta, jonne minut opastit :D

10.9.2009%20027.jpg

Lankaa kului koko (ylipainoinen?) kerä = 158g, sukkapuikot 3½. Malli: Ne on vaan sukat, Ullasta ! EDIT: Kuten Seijasisko korjasikin (kiitos!), tuosta mallista mallineule on vain varsissa. Jalkaterään en sitä halunnut tehdä, että mahtuu paremmin kenkiin :)

10.9.2009%20021.jpg

Eipä palele varpaat, eikä nilkatkaan näissä :

10.9.2009%20024.jpg

Nuorikki lähtee häämatkalle aviomiehensä kanssa (no, kenenkäs muunkaan *virn*) huomenna anivarhain. Minä-minä-minä varasin heti kissojenhoitovuoron itselleni ! Samalla voin viettää syyslomaviikon muissa ympyröissä, ja se tulee tarpeeseen ! Taasen tökkii nämä tämän kylän pienoiset ympyrät.....ARGHH ! ( Vai onko vika minussa....taidan olla ikävä ihminen *tirsk*)
No, olipa niin tai näin, aamulla astahdan junaan ja kiskot vievät etelään, viikko Helsingissä - ihanaa Silmänisku Arvaatte oikein: Hakaniemen halliin käy askeleet, sekä lankakauppa Priimaan, joka on siinä lähistöllä. Lupa on ostaa ( siis oma lupa *virn*) jotain herkkua huivilangaksi !

Aurinkoista viikonloppua kaikelle kansalle toivottaa - Lettu -