Ihmeellinen oli elokuu: ei YHTÄÄN valmistunutta neuletta !? Eikä senpuoleen virkkaustakaan. Onhan noita peukalottomia lapasia ja puolentusinaa aloitettua huiviakin, saas nähdä minkälainen suma on syyskuussa valmistuneissa *virn*

Tupunalta sain ystävyyden sydämen, lämmin kiitos ja rutistus sinulle :D

Tämä lähtee takaisin Tupunalle, ja ojennan myös :  Savisuti, Pami . Johanna ja Nelmi  ! Voi, teitä on niin paljon muitakin, ihan mahdottomuus kaikkia tähän listata. Ottakaa mukaanne, kaikki vakiolukijat !

Viime perjantaina piipahdettiin Kuopiossa. Ihmeteltiin torilla väen paljoutta, ja tämä oli selityksenä :


Muutaman kojun huomasin, jossa oli lankaakin myynnissä. Yhden kohdalla hidastin tahtia (joka oli muutenkin sopivan verkkainen, kiitos kipukoipieni), bongasin ihanaa ruskeasävyistä lankaa:


Mummeli oli myymässä omista lampaistaan teettämää lankaa :) Hintaa vyyhdillä oli niin vähän, että hämmästyin: melkein 200 g ja vain 8 € !


Tästä tulee sukat omiin koipiin. Aah, oikein tunnen tuon langan ihanan lämmön ja pienoisen karheuden hyvää tekevän vaikutuksen.


Sukkasato on jo korkattu, kahdet sukat aluillaan. Eihän minusta ole edes yksiä sukkia kerrallaan neulomaan *virn* Huivejakin on alkumetreillä sen seitsemää väriä....

Aurinkoisesta Savosta tervehtää - Lettu -